Studenti legitimisani i napadnuti na žurci povodom Dana studenata (VIDEO)

Ostavite komentar


  1. Zadnjih 5 godina policija je ISKLJUCIVO primana po stranackim spiskovima sns.a sto dobro znamo svi iz policije tako kada kazete policija to je dobrim delom stranacka vojska a ne policija svih gradjana, i svakim danom to postaje sve vise i vise. Nevidljiva fasizacija postace sve jasnija i niko nema pravo na sutnju i pasivnost ko racuna na normalnost i slobodu

  2. nosi transparent sa političkom porukom?! Kakva je to žurka na kojoj se uvaljuju bezbednjaci da bi kontrolisali studente?! Ima li kraja ludilu? Da li je neko pitao roditelje žele li da finansiraju državu koja špijunira decu po žurkama? Čitam ovo i stidim se državnih službenika, počevši od psihijatara koji su stavili svoj autogram na lekarska uverenja državnih službenika koji ne dozvoljavaju deci da budu deca i kojima su deca neprijatelji koje treba nadzirati, pa na dalje.

  3. Ovo su događaji koji ne smeju da se ignorišu, inače će svaki sledeći put biti jačeg intenziteta. Ovakve stvari su namenjene da se poplaše ljudi, da se ne bune i ne traže promenu režima. Međutim, zahtev za promenu vlasti je validan u svakoj normalnoj i demokratskoj zemlji, i odustati od takvog zahteva znači ubiti svoju ljudsku prirodu.
    Zbog toga je važno da opozicija koristi ovakve događaje i iznosi ih u javnost svim mogućim kanalima! A studenti ne treba da se plaše, već da se organizuju i nateraju vlast da ih čuje.
    Ako mislite da je sve ovo teško i da treba uložiti puno snage i energije, onda zamislite kako će biti za par godina ako sada odustanete: biće još teže nego sada, kao što vam je sada teže nego pre par godina.

  4. Srbija prezire obrazovanje i pamet. Zasto studirati, kad na svakom cosku mozes da kupis diplomu, ili doktorat za bilo koju struku. Deco zavrsite i bezite, bezite tamo gde cete moci normalno da zivite i radite.

  5. Zakon o Ucenickom i studentskom satandardu zabranjuje svako politicko delovanje. Da su rasirili transparent ubi p…a ili ubi cig…na, da li bi to smatrali privatnom svojinom. Izvan kruga Studenjaka mogu da nose sta hoce ali u krugu, na terasi, krovu… ne mogu.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 3. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bojana Stefanović, glumica

Ako želite da podržite Danas i da podržite nezavisno novinarstvo u Srbiji, pravi način da to uradite je da se pretplatite i postanete član Kluba čitalaca Danasa.