"Studenti nisu na prodaju" - danas u Beogradu protest studenata zbog uvrede voditeljke TV Happy 1foto: Printscreen/Facebook

Za danas u 12 časova, na platou kod Filozofskog fakulteta, najavljeno je protestno okupljanje studenata beogradskog Univerziteta, na protestu nazvanom „Studenti nisu na prodaju!“, kako stoji u pozivu koji je, između ostalih, podelila i predsednička kandidatkinja „Moramo“ profesorka Biljana Stojković na svojoj Fejsbuk stranici.

Kako saznajemo, organizatori su sami studenti Univerziteta u Beogradu, koji ovim protestom žele da izraze svoj revolt zbog uvrede voditeljke režimske TV Happy Aleksandre Brčić, koja je pre dva dana izjavila da se studenti prodaju za 1000 dinara, tačnije da su za te pare spremni da urade šta god, i da izađu gde god, na bilo koji protest.

Brčić se dan kasnije, zajedno sa Milomirom Marićem, izvinila zbog svoje izjave, ali ne poručući da misli da postoje studenti koji za svoj izlazak na protest uzimaju novac. Ona je rekla da nije mislila na sve studente, već samo na pojedince.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari