Tadić "naterao" Marića i Brčić na izvinjenje studentima koje su uvredili (VIDEO) 1Screenshot TV Happy

Bivši predsednik Srbije u dva mandata i kandidat za poslanika koalicije Ajmo Ljudi, Boris Tadić jutros je gostujući u jutarnjem programu na režimskoj TV Happy, „naterao“ voditelje tog programa Milomira Marića i Aleksandru Brčić na izvinjenje studentima zbog uvrede da su za hiljadu dinara spremni da izađu na protest i urade šta god se od njih traži.

Tu uvredu je juče u jutarnjem programu izrekla Brčić, koja se danas, na Tadićevo insistiranje izvinila onima koje je uvredila.

Na konstataciju bivšeg predsednika da su „strašno uvredili studente“, Marić se prvi izvinio, a potom je isto učinila i Brčić, nakon što je to izvinjenje Tadić tražio od oboje.

„Ne ‘izvinio’, ‘izvinili’. Ajde sad još jednom reci, uputi izvinjenje studentima“, insistirao je Tadić.

Na te njegove reči Marić se ponovo izvinio, a odmah zatim i Brčić koja je navela da nije mislila na sve studente, već samo na pojedince.“Bila je ta šala, komika sa Ćutom (Aleksandar Jovanović Ćuta, tokom čijeg gostovanja je uvreda izrečena, prim.nov.), ja sam voleo da se zabavljam i onda je ta rečenica upala“, dodao je Marić.

„Ali ne smete da dozvolite to. Sad ću ti ko psiholog reći, to govori o podsvesti. Ta rečenica nije slučajno upala“, odgovorio mu je Tadić i dodao da to govori baš Mariću jer „zna ko je“ Marić, to jest da je devedesetih govorio na studentskim protestima i bio uz studente.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari