Studenti večeras u protestnoj šetnji ukazali na problem masovnog odlaska mladih

Ostavite komentar


  1. Ovoj deci treba ojasniti da ovakvo stanje ne datira od juče, da je to od sedamdesetih godina. Da to nemože preko noći i preko kolena. Prvo su nam odlazili neškolovani obični radnici, sad se promenilo.

  2. Studenti su stalno u protestu a jos se nije desilo da protestuju pod parolom ajd da budemo fini i djentlmeni barem u autobusu taj bonton videti necemo svi bulje u telefone sede a starci trudnice stoje kad ih zamolis da Trudnica ili Stariji sedne bolje da si otero u P.M. nego da ustane a ovo sto odlaze vise od pola se vrati

    1. Šta ti pričaš prijatelju, kojim li se ti autobusima voziš kada na tako kulturne zahteve studentarija odgovara „đonom“. Mora da si pokušao da se ogrešiš o nekog od njih, pošto to što opisuješ je standardna reakcija na nepravdu.
      A ta statistika da se pola vraća… Daj izvor pa prosipaj informacije. 🙂

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 20. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelena Glušac, novinarka

Danas je važnije nego ikada braniti slobodu govora i kritičke misli. Zato čitam Danas.