Stupar: Bezbednosne službe upadom u Skupštinu žele da okrive opoziciju

Ostavite komentar


  1. Ovaj zaista nije normala,ovakvo rezonovanje i ovakvi zaključcim ne ukazuju na normalnog čoveka.

  2. Gospodine da Vas neko gadja stenom od 2o kg sta bi Vi radili, cekali da poginete. A sto pricate o teorijama zavere to u nocasnjim dogadjajima nije bio slucaj.

    1. Jako je on svestan, samo vi snsovci živite u besvesti da će te biti na vlasti 30 godina kao onaj despot u CG, pa se služite svim nasilnim i prevarantskim sredstvima da sčuvate vlast.

  3. Gospodin Stupar je upravo rekao da je Srđan Nogo clan DB-a posto je sinoc sa njima provalio u skupstinu.

  4. Čovek se toliko nalupao sinoć da sam se zapitao da li je sa planete zemlje a ne da je novinar koji bi trebalo racionalno da posmatra stvari. Pa ne mozes iz demonsttacija da uzmes sta ti odgovara ono sto ni ne odgovara da pripises DB i vlasti. Potpuna besmislica

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ana Ćurčin, muzičarka

Danas predstavlja pokušaj objektivnosti i relavantnosti prema nekakvoj istini koja bi trebalo da bude jedna vodilja kada je žurnalistika u pitanju.