Subotica: Naredne nedelje odvoženje kabastog otpada iz četiri naselja 1Foto: Fejsbuk stranica JKP "Čistoća i zelenilo" Subotica

Naredne nedelje kontejneri za sakupljanje kabastog otpada biće postavljeni u Novom Žedniku, Verušiću, Maloj Bosni i Mišićevu.

Tradicionalna jesenja akcija odvoženja kabastog otpada iz domaćinstava koju organizuje JKP “Čistoća i zelenilo” Subotica nastavlja se u ponedeljak i utorak, kada će kontejneri biti postavljeni u naselju Novi Žednik, na uglu ulica Filipa Kljajića i Matka Vukovića, Ilije Lubarde i Nikole Tesle, Ilije Lubarde i Save Kovačevića, na početku Antala Kiša, u Bose Milićević kod Doma kulture i na kraju Bačvanske ulice.

U naselju Verušić kontejneri za sakupljanje kabastog otpada biće postavljeni u sredu kod Doma mesne zajednice na Čantavirskom putu, u Šištku naspram Srednje ulice, preko puta bivšeg Agrokombinata blizu starih kuća i na Žedničkom putu kod autobuske stanice, posle Radine kafane.

U četvrtak kontejneri će biti postavljeni u naselju Mala Bosna, u Subotičkoj ulici kod broja 65 i kod broja 12 (prodavnica), kod stadiona, preko puta hangara, na sredini Vladimira Nazora, kod Kucura centra i u Kaponji kod otkupne stanice.

U naselju Mišićevo kontejneri za sakupljanje kabastog otpada biće postavljeni u petak, na sredini Sarajevske ulice, kod Doma mesne zajednice i na sredini Karlovačke ulice.

Jesenjom akcijom odvoženja kabastog otpada biće obuhvaćeno 17 vangradskih i isto toliko gradskih mesnih zajednica u Subotici, a trajaće sve do 6. decembra.

Više vesti iz ovog grada čitajte na posebnom linku.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari