Suđenja za organizovani kriminal ili padaju ili zastarevaju

Stevan Dojčinović, glavni urednik portala KRIK, za Danas o ponavljanju postupka protiv Darka Šarića

Ostavite komentar


  1. Nisu to nikakvi propusti tuzilastva ili suda, nego namera. Naime, tzv. organizovani kriminal organizuje drzava i zato takvi slucajevi moraju ili da "zastare" ili da ostanu bez "dovoljno dokaza", itd itd …

  2. Nije li g. Dojčinović primetio da je njegov omiljeni exsudac VV urnisao i ovaj predmet. A g. Dojčinović je advokat? Možda bivši sudija, tužilac? Ništa o toga! Birajte sagovornike gospodo iz Danasa molim Vas.

  3. Normalno bi bilo za očekivati da u specijalnim odeljenjima za borbu protiv korupcije budu najbolji medju najboljima, ali izgleda da to nije slučaj. Prema mom skromnom mišljenju, a imajući u vidu i sve što je primećeno u ovom tekstu, specijala služi da zataškava, podgreva i proizvodi afere u cilju stvaranja privida da se država bori protiv korupcije. Nemoguće je da je Šarić mogao da uvozi tone veselica, da kupuje sve što stigne a da mu niko iz vlasti nije pomogao. A iz vlasti, kao po običaju, nikoga ni u optužnici a kamoli u presudi. E za taj posao posebni i specijalni, imaju status koji je dobro plaćen bez imalo odgovornosti..

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Šelić Marčelo, pisac i muzičar

Čitam Danas zato što nisam od juče, a i vrlo sam zainteresovan za sutra.