Sukob Željka Mitrovića i Bake Praseta: Da li vlasnik Pinka zloupotrebljava nacionalnu frekvenciju?

Različiti stavovi sagovornika Danasa o dokumentarcu koji je vlasnik Pinka Željko Mitrović najavio o Baki Prasetu

Ostavite komentar


  1. Cak je platio da mu pesma (cuj, pesma) „Sine, udri Prasca“ ide na Youtube kao reklama… Pink treba zatvoriti na neodredjeno vreme.

  2. Ne znam ni ko je Prase, ali one stvari koje je izgovorio Mitrović su direkt za sud za ljudska prava, kakva Srbija …odmah u Strasbur i da se Mitroviću zabrani kretanje po EU.

  3. Da li g. Mitrovic zloupotrebljava nacionalnu frekvenciju, ma ne, nikako a i kako bi kada ima podrsku od REM pa preko nadleznih tako da, ne ne nikako nezloupotrebljava, samo tako g. Mitrovicu imate punu podrsku onih koji su vam toliko lepoga ucinili, napredno, Ziveli

  4. Prase je napravio veću štetu Pinku i Mitroviću nego cela opozicija zajedno od 2012 do danas.

  5. Ovo sto radi Mitrovic je katastrofa, mi smo postali gori nego neke africke zemlje, on koristi televiziju s nac. frek. za obracanja i sukobe s drugima, ocajni smo kao zemlja bez zakona i institucija

  6. Pink je najvece ruglo ikada, zidine pune kriminala! Pa oni nisu zasluzili ni dozvolu za rad a o nacionalnoj frekvenciji da i ne pricamo.

  7. Koje bolesno drustvo, sa akcentom na predstvnike zakona, koji podrzavaju ovakve nenormlne poteze, mada i ne cudi jer su svi umrezeni – ja tebi – ti meni. Ovako nesto je nemoguce u Skandinviji npr, ali su se sami izborili za bolje drustvo.

  8. Koliko se sjećam prije par dana je ovaj što ga zovu prase napao ovoga Mitrovića i to dok je sahranjivao brata (znači mizerija). Kasnije ovaj njega i tako na smjenu, i par puta se umješao i tata-pop. Dakle ljudi, žene, gospodo, gdje ovdje vidite pozitivnu i ispravnu osobu da joj držite stranu. Ovo je sve šljam sa obadvije strane i neka se valjaju u blatu tu im je i mjesto

  9. Željko Mitrović, vlasnik TV Pink, zloupotrebljava javno dobro, naciionalnu frekvenciju. I sve ovo je sramota za Republiku Srbiju. Dva pedofila se obračunavaju preko javnosti. Umesto da nadležni organi Republike Srbije preuzmu slučaj , zabrane emitivanhe TV Pink, ispitaju sve dokaze koji su izašli u javnost. Ovo je iživljavanje nad institucijama pre svega. Jer one moraju da reaguju odmah nakon iznošenha teških optužbi , a ne javnost da vrši pritisak. Institucije treba da štite javnost, a ne obratno. I ne, nije dovoljan daljinski uoravljač za suzbijanje zloupotreba javnih dobara.

  10. Ко ће да суди Митровићу? Ово пропало судство? Па њега штити његов пулен..газда..где газда крене одмах за њим пинк..треба јавност да буде обавештена…где иде велики вођа…

  11. On to smatra svojom privatnom prcijom, i sto da je ne zloupotrebljava?
    To je njegovo privatno oruzje protiv svih koji ne misle isto i nisu SNS banda

  12. Izgleda da ce pravi vodja opozicije na kraju da bude Baka Prase. Svakako bolje nego apsolutno svi koji su se silom nametali da to budu u poslednjih 6-7 godina, i jos uvek to rade.

  13. Пинк је једна од највећих „друштвених аномалија“ код нас. Прасе је том друштву патуљак.

  14. Sećate li se kad željko upade u paranoju pa na Pink optuži najbližu familiji da ga truju,a u stvari narkomanska psihoze i to bez blama njegovi na pinku čitaju,jao blamage

  15. Zar ne treba Mitrović da odgovara što je do sad ćutao o saznanjima za Baku, a dok su sarađivali ništa!?

  16. Baka Prase je proizvod ovog i ovakvog društva, i on i Mitrović su savršeno dobro uklopljeni u našu realnost.

  17. *kada pročitam prezime Mitrovica, uvek se setim devojke koju je njegov sin pregazio na pešačkom prelazu…. Da se ne zaboravi… Samo kažem…

  18. U pravu je čovek iz REM-a da Mitrović zloupotrebljava TV za svoj lični interes!A i u pravu je Bakin otac!

  19. Tužioci i sudije su na višegodišnjem odmoru! Odmor prekidaju samo u hitnim slučajevima a to će verovatno i dečko brzo osetiti na svojoj koži. Sramota, živimo sa bratijom – demonkratijom!

  20. I ja se setih one jadne devojke sa pešačkog koju je Mitrovićev sin platio kao limunadu na žalost!!!Može im se nisu oni kao mi obični smrtnici!Ali motka ima uvek 2 kraja. Vidimo se u paklu!!!

  21. Nadam se da će se Pink i Zadruga i ostali programili na Pinku ili ugasiti ili promeniti.Sva podrška Bogdanu Ilić koji je SAM stao protiv Zeljka Mitrovic.Da li će jednom pravda da pobedi.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 28. mart 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Stevan Filipović, filmski režiser

Da bismo bili savesni građani koji donose prave odluke na izborima, kao i u svim drugim sferama života, potrebni su nam jaki mediji.