Sumnjiva smrt čoveka koji je psovao Vučića

Miloš Janković, v.d. zaštitnika građana, naložio prikupljanje podataka o nedavnoj smrti Milorada Nikolića u zatvorskoj bolnici

Ostavite komentar


  1. kod smrti pod sumnjivim okolnostima radi se obdukcija kako bi se dokazao pravi uzrok smrti. Izveštaj patologa će pokazati pravi uzrok

  2. "…smrti, moja jedina greško" Neka ti je laka crna zemlja dobri naš Miki

  3. Ja se iskreno nadam da ce DENUNCIJANT, odnosno "prijatelj" kome su ove "uzasne" poruke bile upucene imati nocne more! U protivnom ODAKLE policiji ove poruke, upucene na privatni telefon? Dakle u Srbiji vise ne smes ni u drustvu prijatelja da pljujes vlast, a da ne zavrsis na robiji ili psihijatriji. Moram reci da bi im i Staljin pozavideo.

  4. Ne verujem da ima ikakvih sumnjivih okolnosti ali verujem da mediji vole ponekad da preuvelicavaju.

  5. Овај случај невероватно подсећа на форманов филм,само са том разликом да је Џек Никлсон преживео само као биљка.Милорад је дао свој живит за слободу,а остаје на савести политиканата и исполитизованих доктора.

  6. Svaka sumnjiva smrt se mora forenzički razjasniti, samo i jedino forenzički dokazi su bitni , i to nema nikakve veze ni sa tiražom medija , ni s tim u šta ko veruje ili ne veruje. Problem je što mi nemamo nezavisnu, samostalnu forenzičku instituciju.

  7. @ Gina: Ma sve je to slučajno, kao i sa onim nesrećnim portirom iz Savamale. Nije isključeno ni da su namerno umrli, samo da napakoste vlasti. Sram te bilo, i tebe i ove koji ti daju pluseve. A obzirom da ovo nije 19. vek, nadam se da će pravda kad-tad doći po svoje, i da će onaj oko koga se sve ovo vrti dobiti zasluženo.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Nataša Miljković, TV novinarka

Danas čitam od samog početka. Pomagao mi je u emisijama koje sam radila, ali i u životu u Srbiji mi je pomagao.