BIA organizovala tajno snimanje u Potočarima

* Stefanović je svog kuma Gorana Papića postavio za načelnika Odeljenja za suzbijanje krijumčarenja narkotika
Milan Dumanović i Mladen Trbović, protiv kojih država trenutno vodi sudski postupak, jer se usudili da progovore o nelegalnom boravku pripadnika MUP-a na komemorativnom skupu u Srebrenici 2015, pričaju za Danas

Ostavite komentar


  1. BIA tajno snimala a pripadnici specijalne brigade MUPa Republike Srpske kojinsu tajno ubaceni u gomilu bacali plasticne flase s vodom. Poslije su ti isti uhapseni nakon pljacke transporta novca iz Banjaluke prema Hrvatskoj granici i sad su u zatvoru presudjeni za to djelo. S kojim ciljem su bili u gomili i izazvali incident pravo je pitanje za sud. Nadam se da ce Danas smoci hrabrosti da ovo objavi

  2. Nerasformirane tajne sluzbe vojske i policije Srbije su ostale iste od Milosevicevog vremena. One su indirektno kumovale sa dolazak "umivenih radikala" na vlasti. Dumanovic i Trbovic su imali srecu pa su ostali zivi jer su mogli proci kao ubijeni gardisti u kasarni Topcider -koji su imali nesrecu da vide ratnog zlocinca (odn "heroja") R.Mladica dok su bili na smeni.

  3. Zvalavi i slinavi vode drzavu

    Nemoj da cutis…ustani i bori se

  4. Hajde malo da razmislimo kako bi se ova dvojica provela da su to isto uradili u nekoj zapadnoj demokratskoj zemlji. Ne bi imali ni najmanju mogućnost da se brane sa slobode ni da se tužakaju s državom i prijavljuju sindikatu policije.
    Na zapadu se zna red kad je u pitanju rad tajnih službi, i šta god da rade ( a znamo da rade svašta) o tome se ne priča javno. To svi znaju i svi poštuju.
    Čast izuzecima, poput Snoudena.
    Dakle, ako su dobili zadatak koji im se nije dopao, onda su trebali da ga ili odbiju ili da to prijave nekome, a ne da izlaze s tim u javnost.

  5. BIA da radi svoj posao ne bi na vlasti bili ljudi koji saradjuju sa NATO. Toliko. Hvala.

  6. Pa to je sasvim normalno jer za srpsku administraciju, posebno policijsku i vojnu, Staljin jos nije umro…a da ne pricamo o berlinskom zidu.

Ostavite komentar


Suočavanje

Naslovna strana

Naslovna strana za 23. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Cetković - E-play

Dnevnu novinu Danas jako cenim i poštujem pre svega zato što je jedna od retkih koja ima rubrku o kulturi i sceni.