Terali ih da laju u Arkanovom kampu

Ratusrbiji.rs: Prisilne mobilizacije izbeglica srpske nacionalnosti iz BiH i Hrvatske

Ostavite komentar


  1. Tako i treba…trebalo je na jos gori nacin raditi sa njima, medjutim pola njih je eskiviralo ratiste i sad su privatnici sa firmama po Altini,Busijama, Plavim horizontima itd

  2. Nazalost deca od 18 godina su iz Beograda mobilisana a dosta njih je ostavilo svoj kucni prag u Hrvatskoj i pobegla preko ili se skrivali koje kuda,a sad ti isti dezerteri su veliki ratnicu uz pesme Baje malog knindze, ČAST PATRIOTAMA I PRAVIM BORCIMA

    1. Dobar deo mojih sugradjana,Beogradjana ne govori o odgivornosti sopstvene države u kreiranju rata.A itekako svaljuju na uboge ljude koji su izgubili sve i opet su ih terali ratni ptofiteri i drzava nazad,da izgube glave.Odgivornost vlasti i dobro procenta ljudi u Srbiji je nesumnjivo velika.Ako nekog podstakneš na sukob,onda mora i da staneš do kraja iza njega.A tadasnja Srbija,to nije učinila.I naravno da ne zaboravimo najveći deo odgovornosti prema svom stanovnirtvu srpske nacionalnosti snosi njihova država Hrvatska.

  3. Prvo je Arkan lajao na njih da se zabavi i i(z)živi, pa su onda oni morali da laju. I sad još ova slika u stilu „psi laju, a karavani(tenkovi) prolaze“. Taj ludak, na sreću svih, nikad nije imao nikakve veze ni sa JNA ni sa tenkovima.

Ostavite komentar


Suočavanje

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. mart 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Živko Gocić, vaterpolista

Danas volim zato što je objektivan i zato što u njemu pronalazim sve informacije koje su mi potrebne na dnevnom nivou.