Sutra pripremno ročište za paljenje američke ambasade

Ostavite komentar


  1. Kako sad novo pripremno ročište ?? Zar taj postupak nije završen “ nedostatkom dokaza „?

  2. A sto ne tuzite Vucica??
    To su ljudi naseg ‘Navijackog Vodje’ palili amerikancima Ambasadu, ne pandurski funkcioneri. Zar smo zaboravili da ih je Ramusev i Hasimov drugar sa ‘Srpskom Listom’, poslao tamo da nauce ‘izdajnicku Vlast’ kako se ‘brani Kosovo’?!

  3. Kajl Skat je malo neozbiljan. Pa sta da rade roditelji gardista. Dva života, tužilaštvo, sud – ništa. A vi o paljevini ambasade?

  4. Slika i prilika srpskog pravosuda. Posle 19 godina pripremno rociste pa ko dozivi!

    1. Hehehehe, ‘Slovenac’ ironičaru stari, zar ti sumnjaš u nas? Ne staj nam na muke tako ti Boga.

  5. Spavaš li mirmo Nebojša Stefanoviću? Jednom će ovako i za rušenje Savamale.

    1. sa ovakvim pravosuđem ne verujem. Jedino ako je u Savamali bio američki kapital možda bi ameri izgurali neku presudu.. Ovako.. Kada bi Nebojša odgovarao, morali bi i današnji javni tužioci, za nečinjenje.

Ostavite komentar


Društvo

Kakvo vreme se očekuje u nedelju? 10

Kakvo vreme se očekuje u nedelju?

U Srbiji će danas biti promenljivo oblačno i nestabilno vreme, mestimično s kišom i lokalnim pljuskovima s grmljavinom - saopštio je Republički hidrometeorološki zavod.

Naslovna strana

Naslovna strana za 11. i 12. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ana Ćurčin, muzičarka

Danas predstavlja pokušaj objektivnosti i relavantnosti prema nekakvoj istini koja bi trebalo da bude jedna vodilja kada je žurnalistika u pitanju.