Suzana Vasiljević: Zašto EFJ izbegava Vučića?

Pismo savetnice za medije predsednika Srbije

Ostavite komentar


  1. Joj, Suzi, nemoj tako ostro. Uplasices nam evropske prijatelje. Uzgred, tvoj vucic vise nije premijer. Znam da te ova cinjenica boli, ali izdrzaces.

  2. "Da mu pruze priliku da iznese svoje vidjenje situacije".Mislite da mu pruze priliku da ih laze.Zasto bi slusali Vuciceve lazna pojasnjenja"da sloboda medija u Srbiji nije ugrozena",kada imaju dokaze da je on jedini krivac sto u medijima vlada autocenzura,sto se novinarima preti,sto su u finansijskim teskocama jedino mediji koji kritikuju vlast.Vucic moze da glumi evropejca prema predstavnicima svoje stranke,ali ne i prema predstavnicima EU.

  3. Krenuo otpis Suzi(na pruzi)al vam nije javljeno;zato danas Irinej utire put u Banjaluci….da zamonasi prepodobnog Vucica..i dogodine da ga kanonizuje..pa ce da ga slave ko novinarsku slavu..Sveti Aca preinformisani..mila majko propast i drzave i crkve..Nevidjeno premezdenije na Sv.Stevana

  4. EFJ je tražio sastanak sa predsednicom vlade. Ljudi znaju šta je čiji posao u Srbiji. No Vučić joj neće dozvoliti da ide, jer se plaši da ona, jadnica, ne napravi neku štetu po njega. Jer se na tom sastanku razgovara argumentima, a ne naučenim frazama.

  5. Bravo, nesposobnost novinara da se probiju na tržište, naziva se medijskim mrakom, sramno i neprofesionalno od velike većine novinara. Žaljakaju se stranim organizacijama, a nemaju pojma koliko je tamo jaka cenzura, i koliko treba kvalitetnog rada da bi se dospelo do tiražnih novina.

  6. Uh bas je ostra, a sto isto pismo nije napisala i platformi protiv medijskog mraka da energicno trazi sastanak i sa njima posto je eto bas on i jedino on primaoc njihovih rusilackih napada. Neka objasni zasto bi EFN uopste trazio sastanak sa funkcionerom koji nema nikakve ingerencije sto se tice kreiranje Vladine politike i medijske politike? Trazili su sastanak sa organom koji ima ovlascenja iz te oblasti a to je Vlada. Da mozda nece da kaze da to jednostavno nije tako? Ili mozda pak hoce da se slikaju i pokazuju kako eto oni sa svima razgovaraju dok sa druge strane primenjiju "salama politiku" spore smrti svih politickih neistomisljenika?

  7. Nije trebala Suzana Vasljevic toliko da se trudi. Nece joj glavni shef smanjiti platu i da nije napisala pismo. Oni iz EFJ znaju situaciju da je Vucic u Srbiji "glavna faca" dok poslove "cistaca i razglasne stanice" obavljaju njegovi rodoljubi i dobro placeni ministri, poput crnog Vulina, Dace-koferceta, razroke Maje Gojkovic i sl.

  8. Ovo pismo upućujem svim predstavnicima EU, istim onim koje su EFN i NUNS kontaktirali kada su iznosili tvrdnje da u Srbiji nema medijskih sloboda. Takođe, kopiju šaljem i predstavnicima stranih medija u Srbiji, da ga slobodno koriste tokom pokrivanja misije EFN.NUNS treba da bude objektivan.

  9. Dobro je dok S. V. piše pisma, da ne vadi pištolj po čemu je poznatija.

  10. samo nije objasnila da je ana brnabic fikus g. vucica. ali ne obican fikus koji povremeno gopvori kad mu on kaze.

  11. Ma,nema zime,dok aca-Bokasa-Gebels obilato deli subvencije,uštedelim na najjadnijem sloju stanovništva,penzionerima, propalim zapadnim firmicama!

  12. Vic iz DDR-a:Sve papire smo morali da kopiramo i slali u Moskvu,čak i toalet papir!

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Stevan Filipović, filmski režiser

Da bismo bili savesni građani koji donose prave odluke na izborima, kao i u svim drugim sferama života, potrebni su nam jaki mediji.