Istinomer: Svaka deseta izjava Aleksandra Vučića istinita

Ostavite komentar


  1. Nemoguće, Minhauzen, ima 100% istinitih izjava ! Sve što kaže je „istina“ sam,o narod laže !

  2. Pa vi ste blagi u ocenjivanju.
    Ja lično ne pročitah i ne čuh Ama ni jednu istinu.
    Uostalom njegova politika i jeste foliranje istine…

    1. penzioneri nemojte se mnogo nadati, opet je slagao za ukidanje protivustavnog zakona o smanjenju penzija. Ko mu veruje sam je kriv sto ga pljackaju.

  3. Da predstavim razmere laži čoveka koji vodi državu i drži sve poluge vlasti u svojim rukama. Devet od deset izjava su laž.

    1. @eufemistički naslov : Izvini što se ne slažem s’ tvojim mišljenjem ali mislim da od 10 njegovih obećanja – 15 je laž ! Ali , što je veća laž – narod sve više veruje !

  4. Ne znam koji to istinomer je izmerio verovatno DS-ov…Najbitnije je da u svakom pogledu gradjani Srbije osecaju boljitak …Koji se ogleda u povecanju plata,penzij,zaposljavanja omladine i ne treba samo kuditi vec i dobre stvari pohvaliti,nazalost mnogi od nas to ne umeju.

    1. Pa vodja kaze da je nastupilo zlatno doba. Treba verovati njegovim recima, a ne onome sto vidimo.

    2. Zar smo zaslužili da imamo lažova za predsednika? Izgleda da jesmo, sami smo( ste) ga birali.

    3. Da niste pomenuli Ds pomislila bih sarkazam… U pravu ste, osećam boljitak, ne treba više da finansiram dete, jer više ne živi u ovoj divnoj državi… Hvala vam što ste mi oterali dete…

  5. A ko je to izracunao ili statisticki vodio? Laz nad lazima…covek se trudi a vi mu trazite statisticki proracun. Svasta !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    1. Nije bitan trud. Trude se svi: jednostavni, glupi, nazadni, osrednji, poslednji, zaostali, napredni, skolovani i laznjaci… Retultat se računa, a njega nema. Ili je vama potrebna ozbiljna dioptrija. Taj vaš predsednik izabran od strane manjine (vama je teško to objasniti obzirom da je u pitanju čista matematika) je toliko podelio ovaj narod da ako je imalo ostalo u njemu obraza i poštenja sam bi se sklonio. Tašto ne sprovede lustraciju i donese zakon o poreklu imovine. Zato što ni on i cela njegova klika kao i prethodna vlast i ona pre nje ne bi smeli da se bave politikom ili bi bili po zatvorima. Obožavajte vođu i dalje, ali vodite računa da ne bude kao Domanovićev (ako ste ikada čitali)

    2. „Trudi se“. Put do pakla je poplocan dobrim namerama!
      Blizu smo.

  6. Gde aman nadjoste bas taj podatak? Covek se trudi a vi mu „nalazite“ da je sve slagao. Pa i da jeste–eheeeee.ova srbija ide ka boljem> Zar mislite da moze lagati, na primer, Merkelovu ili Putina? Ma dajte ostavite lazi za neku drugu pricu.

  7. Svako normalan zna da Vucic laze ili ne govori istinu.Medjutim, pogledajte broj dislakova pa cete saznati da Srbijom vladaju lazovi.

  8. Ne moze neko da govori istinu kada i sam ne zna sta je to istina.Oni koji su pocepane licnosti(zato sto pokusavaju da sakriju stvari i od sebe)nisu svesni da ne govore istinu.Njima je vazno da pricaju,pricaju i pricaju.Kada pogledate tv intervjue sa ovakvim ljudima vidite da oni u artikulaciji imaju velike pauze izmedju zareza.Te pauze su vece nego celi elokventni pasusi.Kao da u mozgu prevode licno misljenje sa stranog Jezika,na maternji.To jest,da budem blizi-oni se boje da se ne odaju.Da ljudi ne provale njihova prava razmisljanja.Zato nesvesno kaznjavaju Srbiju(koju navodno vole iznad svega)proturajuci kriminalce u Vladu.Proturajuci Malog koji ih razume.Tako ove licnosti formiraju lazno,prepoznatljivo okruzenje(Vlast)da bi se osecali kao kod kuce.Dakle oni,Vlast i Srbija su jedno te isto. Sledi zadnja faza-pocece sa istrebljivanjem svojih konkurenata(slobodnih mislioca)!!!

  9. ΛV ima domaći odgoj, odakle zna šta je istina. Smatra da je sve što kaže i čuje istina. Bez zamerke, ako je sve što je rekao samo 9% istina, to znači da samo priča neistinu (moja baba bi rekla da je sve to laž), daleko od toga da je on lažov, samo ne razlikuje istinu od laži. Jedina mu je istina da će otimati penziju i jeste otima je i to neljudski i bezdušno, to nije izlagao. Zbog toga penzosi mu veruju da će im povećati penziju i ukinuti otimačinu. Jedini je problem što od detinjstva laže i maže. Penzosi čekajte penzije veće no ikad i obećane zlatne godine, ali ako doživite dotle vi i on.

  10. Vucic laze…
    Zeleo bih da potsetim drugove iz Danasa , da nije vest kad pas ujede coveka ,nego kad covek ujede psa….

  11. Naslov zbunjuje- trebalo je napisati, da narod bolje razume, od „deset izgovorenih obećanja, priča i izjava, devet je laž a samo je jedno istinito“. A i to jedno ispunjeno obećnje ili obračanje, intervju isl. je veoma diskutabilno. Toliko.

  12. U vezi dislajkova, oni koji su doveli SNS na vlast sigurno ne citaju Danas. Ovo je sinhronizovani napad botova da bi se mi koji smo protiv svega sto AV predstavlja osetili kao da smo u manjini. Strategija „demoralisi suparnika“.

  13. Postao je konjušar cara Slobe mirinog,Voje arkanovog,tome-diplome kazanovog i andreja predraga malog!

  14. Sve dobro je moja zasluga, a loše je nasledstvo iz prethodnog perioda vučića slobinog!

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelena Glušac, novinarka

Danas je važnije nego ikada braniti slobodu govora i kritičke misli. Zato čitam Danas.