Sve je tajna i sve je sumnjivo kod nabavke vakcina

Svuda se kriju podaci o nabavci vakcina - u Srbiji ipak malo više nego u većini drugih zemalja

Ostavite komentar


  1. Pa nije valjda da farmakomafija stoji iza Kovid vakcina? ha ha ha…

  2. Od 8 jutros do sada niko na ovo nije ostavio komentar?!? Jeste li sigurni da vam funkcioniše sve kako treba? Hajde vratite stari oblik sajta, ovaj je užasan

  3. Klasicna predstava za magarce, a da se prikriju komunalije – velika pljacka preko pola miliona Beogradjana, pocev od ciscenja, preko elektrana, vodovoda i odrzavanja zgrada, slije se u centralni koruptivni centar Infostan stotine miliona evra godisnje. Infostan nabavlja softver od 7.5 miliona evra, a nabavljao je i Izraelski biling 2008/2009/2010/2011 koji nikada nije koriscen, pa je od tada nekoliko puta ulupao po 10 tak miliona na slicne manifetluke po sistemu i corava koka nabode neko zrno, a i dan danas koristi programcic iz 1980 godine, iako postoje free open sors biling CRM resenja, ali tu nema provizije! Muljacine sa nabavkama opreme, namestaja, motornih vozila, info sistema i prodaje magle su jedini posao parazita i lencuga s kupljenim diplomama privatnih fakulteta ubrizgavanih u ova javna preduzeca i gradske sekretarijate poznate po vezama sa jovanjicom i marihuanama! Sindrom pijanih milionera, jos milionce evra, ladno….a zaduzili nas 35 milijarde EU toliko je spoljni dug!

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 25. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zdravko Šotra, filmski režiser

Danas čitam danas, Danas sam čitao juče i sutra ću čitati Danas zato što je to sve što nam je ostalo od dnevne štampe.