Polufinalna utakmica Lav kupa Srbije između FK Sevojno i Crvene zvezde igraće se na stadionu kraj Valjaonice bakra u Sevojnu, u sredu 6. maja od 16.30.

Nakon utakmice sa Kolubarom iz Lazarevca, u poslednjem kolu Prve lige koja je u subotu u Sevojnu završena bez golova, Ljubiša Stamenković, šef stručnog štaba Sevojna, istakao je da njegov tim nije pokazao dobru igru, te da će u predstojećem meču sa Zvezdom morati da se pokaže u mnogo boljem izdanju.

– Kao autsajderi do sada smo izbacili tri superligaša i u polufinalu Kupa možemo da se nadamo dobroj igri. Igraćemo na svom terenu pred oko 5.000 gledalaca i daćemo sve od sebe da prikažemo dobar fudbal. Ulogu favorita prepuštamo Zvezdi, ali nećemo se dati sve dok bude bilo šansi da pobedimo i uđemo u finale Kupa – poručio je Stamenković.

Milutin Tokmaković, sportski direktor FK Sevojna, saopštio je da je uprava tog kluba preduzela sve mere da obezbedi sigurnost igrača i navijača oba tima, a potom apelovao na navijače da doprinesu sportskoj atmosferi na utakmici, za koju je rekao da će biti praznik fudbala.

Inače, pripreme za polufinale Lav kupa Srbije privode se kraju, pa je na stadionu FK Sevojno u toku postavljanje montažnih tribina, tako da će u sredu moći da primi ukupno 5.000 gledalaca. Ulaznice, po cenama od 200 i 300 dinara, biće u prodaji od danas, a prema nezvaničnim informacijama Crvena zvezda je zatražila 2.000 ulaznica.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari