Svetlana Ražnatović: Autom u Banjaluku, prijatelj me provozao helikopterom

Ostavite komentar


  1. Ko stiže? A što je onda Veljko spavao u helikopteru za kratkotrajno, panormsko, razgledanje grada? Plaši se visine, a? Kasno podnevno Sunce pada pod čudnim uglom za sunčane naočare ili će biti da je prepodne?

  2. jedini portal na koji idem je danas pa se nadam da ovako glupe info nece postati praksa, sad me strah kad ponovo klikne ne procitam vesi iz rijalitija ili 20 clanaka o nekom, jadnom, pokojnom detetu.
    U mojim ocima je Draza kao Dusko Radovic…..

  3. A taj,,prijetelj ,,je zasigurno,,PatriJota k,o gazda Ronhil,iz Laktaške latifundije.,.Ovo forsiranje,,mati,, Srbije i dece joj,na,,najprodavanijim,štampanim,,medijima, prešlo je u ozbiljnu bolest,.nikada više obmnjivane i sluđivane nacije,u istoriji…

  4. Majko srpska,kome da se pravdas? Reci im otvoreno da si morala hitno kod Dode ,zbog rukopisa Deklsracije, a i zbog uvezbavanja muzike na cirilici.Ti ces licno otpevati tu Deklaraciju ,muziku pise Dacic a i on ce ti tercati!

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Nastić, di džej

Tokom svih ovih godina čitajući Danas naučio sam šta predstavlja nezavisno novinarstvo i koliko je to danas veoma retko.