„Potpuni je ovo slom društva, zasipaju mirne građane nasiljem“: Sagovornici Danasa o pretnjama glumici Tamari Dragičević

Ostavite komentar


  1. Sve te podmukle i fašističke stvari radi ranije priprenljena mašinerija.
    Osoba je nagore zlo koje je moglo Srbiju da snađe. Ne bira sredstva kako da o(p)stane na vlasti.
    Ne voli ona ni Srbiju, ne voli ona ama baš nikoga, ona voli samo sebe.

  2. Svako ko preti porodici Tamare,treba da odgovara!Tako da se iskreno nadam da će sto pre reagovati policija i naći počinioca koji je fizicki nasrnuo na Pajkica

  3. Pa naravno, najlakše je za pretnje okriviti vlast… Da li je i Lava Pajkića fizički napao i vređao neko iz vlasti?

  4. Bolje je njoj i njenom bratu da ne seru po vlasti cale im zauzeo fotelju u parking servisu radi kada hoce glumi ludilo. Sram ih bilo sta oni hoce muka nam vise od njih.

  5. Neka joj cale napusti drzavnu firmu od koje lepo zive pa neka sere po vlasti. Mene bi bilo sramota!!!!!

  6. Američke službe imaju svog agenta za Balkan a to je Dahlan.On je glavni kuvar a našli su super tlo za mnoge sitne spijune koji im pomažu u ispunjavanju agende .Imaju vlasnika Pinka koji čini kako mu se kaže jer je njihov čovek,steluje nam medije i vaspitava generacije a zauzvrat Zeljko dobi dvorac .Vucic i Milo su najbolji saradnici Amerike. Sav pritisak na nas je preko Amerike.Taj zli Vučić nit je toliko jak i moćan bez njihove podrške koji mu čuvaju ledja,(kao i Milu koji je još uvek na vlasti ,iz senke jer je mason) nit je toooliko bas zlo da ne bi posustao ali ga oni teraju na sve. Dok Amerika ne završi svoj plan na određenoj teritoriji,do tad ce tu biti pakla a oni planiraju da to uvek traje.

  7. koliko je botova Vučićević ovde aktivno,auuuu.RECITE MU,NECE DUGO.PRENESITE MU

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 17. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bojana Stefanović, glumica

Ako želite da podržite Danas i da podržite nezavisno novinarstvo u Srbiji, pravi način da to uradite je da se pretplatite i postanete član Kluba čitalaca Danasa.