„Tebi je bolje da čuvaš tu glavu što je nosiš na ramenima“: Stigle pretnje novinarki Danasa

Ostavite komentar


  1. Svaki vid pretnje koje su upucene bilo kome treba ostro kazniti,tako da sam siguran da ce institucjije Srbije uraditi svoj posao u ovom slucaju.

  2. Ovu zemlju nhen imidž kulturne sredine, stizali su radikali do dna, kao i oni koji su samo promijenilo ime.
    Srbija je, njen javni život i retorika, u svijetu sada poznata po prostakluku, nekulture i netolerancije. Takav trend se nastavlja i akteri ga dalje promovišu i “ usavrsavaju“.

  3. Protiv ovih kriminalaca , zbog pretnje novinarki, potrebne su drakonske zakonske mere. Treba učiniti sve da se bagra preseli iza rešetaka.

  4. Neopravdavam nikakve pretnje i nasilje, ali ovo mi deluje kao neka nameštsljka, ne novinarke, već nekoga iz opozicije koji je to naložio da se ta pretnja objavi!

  5. Nikada ne treba pretiti bilo kome, to je nedozvoljeno i kažnjivo. Verujem da će se preduzeti ozbiljni postupci prema onima koji to rade.

  6. Stvarno je katasrofa kako ljudi,sebi daju za pravo da prete i,da se kriju iza laznih imena.

  7. Nisam politicar ali me iritira sto opozicija gleda sve negativno da pripise Vucicu.

  8. Ja sam siguran da ce institucjije Srbije uraditi svoj posao u ovom slucaju.

  9. Ove otvorene i sramne pretnje treba oštro sankcionisati! Sramota je ovako jedno ljudski bice psihički maltretirati.

  10. Pretnje su mogle da stignu od bilo koga. Pretnje su za svaku osudu, ali Tik Tok nije mesto na kome treba da završe pretnje ili da se takvo nešto prikazuje, zna se gde je mesto i gde treba da se prijavi.

  11. Divim se svim novinarima, očito da za to treba velika hrabrost. Trebao bi i sav narod da stane uz njih jer ne rade oni ovo iz ličnih interesa. A može da bude jako opasno po njih. Moj naklon i respekt.

  12. Manijaci voze prebrzo pa im Vučic kriv što moraju da plate kaznu.
    Ispade da su radari podešeni da snimaju samo opzicionare.

Ostavite komentar


Društvo

Sigurne staze predstavile rad na Panevropskom programu za transport, zdravlje i životnu sredinu u Narodnoj skupštini 10

Sigurne staze predstavile rad na Panevropskom programu za transport, zdravlje i životnu sredinu u Narodnoj skupštini

Ministarstvo zaštite životne sredine Republike Srbije bilo je domaćin sastanka Partnerstva za zdravu aktivnu mobilnost u okviru sprovođenja Panevropskog programa za transport, zdravlje i životnu sredinu (Transport, Healthand Environment Pan-European Programme - THE PEP), koji je održan u Beogradu, u periodu od 23. do 25. aprila 2024. godine, a kojim je obeležen početak jednogodišnjeg predsedavanja Republike Srbije Upravnim odborom Panevropskog programa za transport, zdravlje i životnu sredinu, simboličnom predajom „štafetne palice“ Srbiji od strane prethodno predsedavajuće zemlje Austrije.

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Minja Miletić, TV novinarka

Svaki novi dan počinjem čitanjem dnevnog lista Danas.