Telenor tužio N1, traži skoro milion evra odštete

Ostavite komentar


  1. Bravo. SBB najskuplji, a najgori provajder u Srbiji. Jedva čekam da mi ugovor istekne da menjam đubre.

  2. Nema nijednog racionalnog razloga da Telenor obrazlaže svoju poslovnu politiku novinarima N1.
    N1 ima dovoljno materijala sa danima objavljuje podatke kako je nastao SBB, kako je bez naknade koristio Telekom mrežu, kako je bez odgovarajućih dozvola postavljao sopstvenu kablovsku mrežu…
    Takođe, novinari danasa, da nisu navijački nastrojeni prema UG i SBB, bi mogli istinito da informišu čitaoce o navedenim dešavanjima.
    Koga se boje urednik i novinari Danasa kada tako filtriraju informacije?

    1. Tek sad mi neke stvari nisu jasne.Čovek kaže da je SBB đubre,druga individua optužuje novinare Danasa da filtriraju informacije I obmanjuju javnost Itd.itd.I vi im bez problema objavite komentar.I to je u redu to je sloboda govora I mišljenja.Ali ja mislim sve suprotno I to napišem ali vi ne objavite.Kome je ovde stalo do slobodnih medija nije najjasnije.Pa neka nam je sa srećom pink,hepi,rts,prva,o2 I ostali sipači laži ,nemorala I nadri ljekarstva(dr,žeks).Koliko smo pod anestezijom govori podatak da godinama silne pare iz budžeta idu informeru,kuriru,srpskom telegrafu Itd.ali reakcije nema iako se radi o novcu svih nas.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Igor Brakus, radijski voditelj

Kao što sam naziv kaže, ako danas ne saznamo ono što se dogodilo danas, već sutra će biti kasno.