Tiodorović: Pooštrene mere će verovatno biti produžene do 29. marta

Ostavite komentar


  1. Nije sve u hrani i lekovima. Ima puno drugih potrebnih stvari. Održavanje kuće, kola, poljoprivreda. Ili zatvorite sve, fabrike, banke, opštine, ili sve otvorite.

  2. Al su oštre mere, svi idemo na posao u punom gradskom prevozu, ali ne možemo da odemo da kupimo na šalteru restorana hranu ako nismo poneli od kuće ili kafu za poneti, već moramo da ulazimo u prodavnicu, čekamo u redu i tako. Prosto se nikad sigurnije nisam osećala, jer svi znamo da se samo u kafićima i restoranima ljudi razboljevaju. Ko se još razboleo na nekom drugom mestu, npr na poslu?

  3. Sve što se mora nije teško bolje i duže dok se svi vakcinišu.Neznam šta je ovom narodu šta čeka.Vakcina je ipak spas.Zar je lako vama lekarima a nama teško zdravi pravi.Samo da već jednom se zaustavi ovo zlo pa da krenemo napred

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelena Glušac, novinarka

Danas je važnije nego ikada braniti slobodu govora i kritičke misli. Zato čitam Danas.