Tiodorović: Pripremljeno gde će u Srbiji biti vakcinacija, ko će je izvoditi, koji su prioriteti

Ostavite komentar


  1. I GRADJANI CE VAMA „PRIPREMITI “ ,POSEBNO AKO BUDETE NASILNI,i. ,VRSILI PRISILU I PRIMENJIVALI tzv “ OGRANICENJA „( povasem zakonu o vakcinaciji). ,gradjanima koji ne zele da se vakcinisu.
    Kako izjavi LONCAR!

    1. Jok zatvorite nas do sledece godine taman da izludimo.Otvaraj sve vise i to je to.Zivimo ko u misjoj rupi!

  2. ja i moja porodica se odricemo nasih vakcina, samo da se vakcinise Zvoncica i ljudi oko njega, a i clanovi….biblioteke. pa ko prezivi, pricace

  3. Da li je vakcina TESTIRANA NA OSOBAMA KOJE BOLUJU OD ODREDJENIH HRONICNIH BOLESTI. ,AUTOIMUNIH ….Ko odgovara za eventualne TESKE ILI TRAJNE NEGATIVNE NUS.POJAVE?
    Da li znate ,kakvo je raspolozenje u zdravstvu,policiji,vojsci……?????

  4. Ministar zdravlja Zlatibor Loncar, izjavio je da vakcine ne treba ocekivati pre Aprila sledece godine. Docim ovaj sluzbenik izujavljuje da ce biti do kraja decembra a prethodno je Predsednik srbije Vucic vec bio najavio vakcine do polovine decembra. Dakle bezpogovorno, planirano svakodnevno zaludjivanje sa svih strana.

  5. Pazi ovo, covek vec spremio gde i kada , jos samo da doju vakcine , za koje ministar Loncar rece danas da ih nema i nece biti do aprila.

  6. Mislim da se niko neće vakcinisati. Minimalac ljudski ,a neće ni krizni štab da se vskciniše. Slikaće se oni ,šatro primaju vakcinu a u špricu destilovana ili nes kafa

Ostavite komentar


Društvo

Godišnjica smrti Gavrila Principa obeležena u Češkoj 10

Godišnjica smrti Gavrila Principa obeležena u Češkoj

Na današnji dan pre 106 godina, Gavrilo Princip je preminuo u zloglasnom češkom zatvoru Terezin. Delegacija Vlade, koja je u dvodnevnoj poseti Češkoj, položila je vence na Olšenskom groblju u Pragu i ispred ćelije u kojoj je tamnovao i stradao.

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Nikolić, TV novinarka

List Danas je važniji nego ikada ranije. Kada ne bi bilo takvih novina, ne bismo ni znali kako prave novine treba da izgledaju.