"To ti je brate orden, jednom rečju, odlično!": Vladimir Đukanović o spotu kojim se targetiraju N1 i Nova S 1foto FoNet Aleksandar Barda

Poslanik Srpske napredne stranke (SNS), Vladimir Đukanović je na svom Tviter nalogu pozitivno ocenio spot kojim se targetiraju Nova S i N1 a koji je na Instagramu objavio član glavnog odbora SNS-a i direktor Laste, Vladan Sekulić.

„Meni se Sekulin spot baš dopada. Odlično je prepoznao šta je suština. Mogao je malo produkcijski bolji da bude, ali uz pomoć štapa i kanapa odlično je pogodio. Pravo u metu. Svaka čast Sekula i to što te N1 i NOVA S pljuju znači da ih je zabolela istina. To ti je brate orden!“, napisao je Đukanović na Tviteru.

Đukanović je na Tviteru apelovao i da Nova S i N1 na njihovim portalima naglase da mu se dopao Sekulićev spot protiv njih.

„Apelujem na N1 i NOVA S da obavezno na portalima, a i u prilozima, naglase da mi se dopao spot protiv njih. Ne toliko produkcijski, koliko sadržajno. Veoma dobra ideja, tačno pogađa u metu ko su oni i šta rade… jednom rečju, odlično!“, napisao je Đukanović.

Član glavnog odbora SNS-a i diretor saobraćajnog preduzeća Lasta je juče na svom instagram nalogu objavio spot naslovljen „Stop stranoj propagandi“ kojim se targetiraju novinari N1 i Nove S.

Novinare ovih medijskih kuća je nazavo „štetočinama koje treba uništiti“. Uz poruku da postoji „put ka oslobođenju“ u spotu je prikazan insert iz animiranog filma u kojem lik drži bacač plamena.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari