Tomo Zorić podneo ostavku na mesto sekretara Državnog veća tužilaca

Ostavite komentar


  1. Poligraf ??? Pravo normalnih država ne priznaje poligraf kao dokaz . U Srbistanu je nenormalno , normalno .

    1. Da,oni se vade na poligraf kao da smo mi ludi. On nigde u svetu nije dokaz. Nema od suda nista do promena. 6 oktobar ce to razresiti od tetke,preko paljenja kuce do Olivera.

    2. Nama jos nije poslo za rukom da uspostavimo pravnu drzavu vrednu postovanja tako da ne cude ove izjave coveka koji je u Drzavnom vecu tuzioca (verovali ili ne!) koji se kune u poligraf. Monty Python drzava, to je Srbija na celu sa pravnikom koji zeli da bude sportski trener.

      1. Slučajno izdao stan bliskom saradniku velje nevolje i taman kada mu ovaj doneo kiriju naišla policija,, e moj tomice kud baš njemu da izdaš stan od dva miliona beograđana.

  2. Kad tužilac izjavljuje da je Vučićev poligraf dokaz da nije kriv direktno ukida sudove kao nepotrebne???
    Bojim se da je ovo dokaz- da si kriv.

Ostavite komentar


Društvo

Meteorolog Nedeljko Todorović otkriva kada ljudski organizam oseti da se vreme menja 10

Meteorolog Nedeljko Todorović otkriva kada ljudski organizam oseti da se vreme menja

Ljudski organizam može i do čak 48 sati unapred da oseti da se vreme menja. Signal za to su glavobolja, loše raspoloženje, loš san… Te tegobe danas i sutra mogle bi biti intenzivnije, jer se očekuje drastičan pad temperatura - čak i ispod 10 stepeni. U pojedinim delovima kiša, a na planinama sneg. Nije reč o drastičnim, već o uobičajenim promenama vremena, kaže Nedeljko Todorović i otkriva do kada će trajati zahlađenje.

Naslovna strana

Naslovna strana za 16. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Miloš Timotijević, glumac

Čitajte Danas, mislite svojom glavom.