Top lista lažnih vesti

REČ GODINE: FEJK NJUZ

Ostavite komentar


  1. Dobar tekst. Steta samo sto 90% nase populacije ovo nece procitati, a preko 50% nije ni svesno da postoje lazne vesti. Nego to sto se plasina ta TVu i novinama to je to. Nego pitanje za redakciju Danasa, kako se boriti protiv laznih vesti? Pisite i o tome.

  2. Radim u jednoj skoli umetnostina na "zapadu" i volim da caskam sa profesorima i studentima o aktuelnim desavanjima sirom sveta. Vecina njih je svesna postojanja laznih vesti i prihvataju servirane vesti sa reservom- cak i one koje plasiraju "drzavni" mediji. Zvuci poznato, zar ne? Ali, ono sto je za mene zapravo dramaticno je cinjenica da ljudi samim tim sto su svesni situacije a sami ne preduzimaju nista povodom toga, dakle, prihvataju da budu lagani. Srecna nova informativna 2018!

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Vidojković, pisac

Danas su jedine normalne dnevne novine u zemlji. Kad bih čitao nešto drugo potpuno bih poludeo.