Trafostanica „u dnevnom boravku“

Porodica iz Niša pola veka pokušava da objekat Elektrodistribucije izmesti iz dela dvorišta

Ostavite komentar


  1. To vam je to srpsko brozovo pravo koje poštuje privatnu svojinu i poznati uzurpatori iz eps, i naročito njihovog udarnog dela edb i jkp osvetljenje. Udju gde hoće na privatnu parcelu, postave bez pitanja sanduke i trafoe kao i razapnu kablove gde im volja, pa posle ti prijavljuj i troši vreme, resurse i zdravlje da ih isteraš sa svoga.

  2. Na zalost koliko god gradjani bili osteceni nezakonitim radom i bahatoscu rukovodstva i radnika EPS do pravde u nasem sistemu je gotovo nemoguce doci. Sudovi uvek presudjuju po nalogu u jorist EPS i drugih javnih preduzeca koje finansiraju stranke i razne politicare kao i zaposljavaju iskljucivo po partijskom i poslednje vreme ili naslednom principu od oca iz EPS na sina. Bahato su se uvek ponasali pravili gde su hteli sve od bandera po dvoristima do ovakvih slucajeva i to bez sankcije i naknade stete vlasnicima. Ako eksproprijacija nije sprovedena prema vlasniku kakve to veze ima s njim pa makar oni to i platili trecem licu. Dozvola za drugu parcelu i objekat bez plana nikada nije mogla da bude izdata pa ni na zakonu zasnovana, a upotrebna nije ni sada bitna bez eksproprijacije i gradjevinske dozvole. Sve je sumnjivo a znajuci kako se bahate iz EPS ovaj gospodin koji se bori protiv eps i uprave koja ce sve uciniti da eps nastavi sa krsenjem ljudskih prava gradjana zasluzuje svaku podrsku. Izgurajte sve sto morate kroz nase pravosudje ali pravdu ne ocekujte do Strazbura. Direktorima i radnicima EPSa nikakve kritike ne treba upucivati jer oni za stid ne znaju a ovim putem ih to nikako nece ni pogoditi. Samo je za njih lek otkazi svima pa ponovno zaposljavanje i izmena zakona o energetici kojim im je drzava tj. politicari koji od njih imaju koristi dozvolila da rade sta hoce i krse prava gradjana kako im padne na pamet, od bespravnih iskljucenja i laganja o kradjama struje da bi opravdali svoju kradju do uzurpacije drzavnog i privatnog zemljista. Gadi mi se od njih i onih sto im to dozvoljavaju.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Biljana Lukić, novinarka

Danas su profesionalne dnevne novine kojima može da se veruje.