Trampova hospitalizacija zbog virusa uzdrmala završnu fazu kampanje

Ostavite komentar


    1. Sto mu . . . bre . . . nisu dali onu “ ruskuju Vladimirovu “ vakcinu . . . ovo me plasi . . . bre . . .daj pod hitno da se “ nas Aca “ vakcinise kao i “ car Republike Rusije “ Vladimir . . . Ana ne mora jer je ocigledno “ otporna “ posle onog “ hot “ vruceg ( i romanticnog ) zagrljaja sa R . Grenelom na avionskoj pisti . . . Acin polu zagrljaj sa “ bratom “ Xi – om je vec “ l’ histoire “ ( istorija . . . doduse zaboravljena ) . . . ni Ivke ne mora da se vakcinise mada je u rizicnoj grupi gradjana ( u godinama i obez – pre debeo )

  1. Da li je zbilja bolestan, ili pokusava da pobedi na sentimentalnost? Ili ce reci da izbori nisu bili regularni jer je on bolestan? Od Trampa se bas sve moze ocekivati, jer ne preza ni od cega.

  2. RAZVOJ DOGADJAJA ipak ne ide onako kako su Bajden i “demokratska TULA“ predvideli.
    A, prema onome sto je iscurelo iz americkih obavestajnih izvora KLINTON-BUSOV kartel koji je svoju moc objedinio i preselio u Demokratsku stranku, planirao je da 4.novembra zapocne sveopsti udar na Trampa, bez obzira pobedio on ili ne. Planirane su velike manipulacije sa glasovima pristiglim.putem poste, gde bi demokratske sudije u najkriticnijim drzavama donosili pristrasne presude u korist Bajdena, masovne ulicne proteste, u Sijetlu Portlandu i svim onim gradovima gde su dosad crni demonstranti uvezbavali ulicne sukobe.
    Jednostavno MAFIJASKA ELITA U AMERICI je na ivici zivaca posle neuspelog PUCA, koji su pokusali da izvrse u celom svetu KORONA EPIDEMIJOM, i ne mogu vise da prezive ni mesec dana bez VLASTI U BELOJ KUCI. Zato su odlucili da posle NEUSPESNOG PUCA zapocnu GRADJANSKI RAT U SAD. I dobro su uznapredovali u zaveri.
    Ali, Amerika ne bi bila toliko dominantna u svetu da u njenoj organizaciji ne vlada KONKURENCIJA. Upravo konkurentske snage mafiji VOJSKA I POLICIJA, razotkrile su podli plan i presle u KONTRANAPAD. E, sada vise nece biti sve jedno ni onima koji podrzavaju Bajdena. Ne pomazu ni sve droge da se ignorise strah od bumeranga. Zato su povuceni spotovi koki ocrnjuju Trampa.
    Jer u Americi mozete biti sve i svasta, ali IZDAJNIK I VELEIZDAJNIK nikako, posto se to kaznjava sa 99 godina robije ili cak i elektricnom stolicom. A napad na proceduru izbora predsednika SAD je klasicno delo izdaje americkih interesa. Zato je Bajden i priskocio sa napadima na Trampa, jer on i njegove SENKE MOCI znaju da vise nemaju direktno samo posla sa Trampom, vec i US ARMY.
    Pa sad neka americkoj vojsci lepe lazne etikete o ruskom uticaju i zloupotrebljavaju sudije zarad licnog interesa ocuvanja moci koja im po americkom ustavu i zakonima vise ne pripada, jer zvanicno vlast vrsi Donald Tramp, a ne Bil Klinton, Dzordz Bus mladji, Barak Obama, i njihovi sponzori Soros, Gejts i slicni brokeri bogatih porodica.

    1. Kakav izliv mozga od tovarisa Dejana. Tramp je direktna pretnja za americku demokratiju. Zato ce Bajden biti novi predsednik iako mozda nije najbolji izbor ali je jedini izbor da izadjemo iz ove nocne more.

Ostavite komentar


Društvo

Sigurne staze predstavile rad na Panevropskom programu za transport, zdravlje i životnu sredinu u Narodnoj skupštini 10

Sigurne staze predstavile rad na Panevropskom programu za transport, zdravlje i životnu sredinu u Narodnoj skupštini

Ministarstvo zaštite životne sredine Republike Srbije bilo je domaćin sastanka Partnerstva za zdravu aktivnu mobilnost u okviru sprovođenja Panevropskog programa za transport, zdravlje i životnu sredinu (Transport, Healthand Environment Pan-European Programme - THE PEP), koji je održan u Beogradu, u periodu od 23. do 25. aprila 2024. godine, a kojim je obeležen početak jednogodišnjeg predsedavanja Republike Srbije Upravnim odborom Panevropskog programa za transport, zdravlje i životnu sredinu, simboličnom predajom „štafetne palice“ Srbiji od strane prethodno predsedavajuće zemlje Austrije.

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Stevan Filipović, filmski režiser

Da bismo bili savesni građani koji donose prave odluke na izborima, kao i u svim drugim sferama života, potrebni su nam jaki mediji.