Trampova kazna za Nemačku

Senka američkog povlačenja nad Balkanom

Ostavite komentar


    1. Је ли Србија платила ратну штету који је починила у комшилуку? Није. Чему онда то питање?!
      Србија би, да је правде, платила НАТО земљама све трошкове које су ове имале у тој акцији – гориво, муницију, дневнице и амортизацију опреме…

    1. Milivoje Radakovic@ kome Srbija treba da plati stetu gde je to Srbija ratovala ,mnogo pratis Hrvate

      1. Није мала, није мала, нигде ратовала!…
        Можда Ви, Борисе, можете себи да допустите тај луксуз да верујете у јуловске лагарије, али ја знам исувише људи који су из Србије – што присилно, што драге воље – одлазили „у регион“ да ратују, под командом српских официра, којима су командовали из Београда, које су плаћали из Београда, које су у Београду унапређивали за „заслуге“ и све што следује…
        Додуше, ја сам у овом случају конкретно мислио на Косово за које, колико ми је познато, никада нису спорили да је Србија ратовала из прве руке, али хвала Вам што сте нас подсетили на остатак српске ратне стазе.

        1. Ma gde vas nevine napadoshe Ameri i naterashe na kapitulaciju. I oslobodishe od Kosova. Ma to su neke druge price ne ovdashnje.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Cetković - E-play

Dnevnu novinu Danas jako cenim i poštujem pre svega zato što je jedna od retkih koja ima rubrku o kulturi i sceni.