Traže se dokazi Specijalnog tužilaštva Kosova

Danas odluka o produženju pritvora trojici Srba osumnjičenih za povezanost sa ubistvom Olivera Ivanovića

Ostavite komentar


  1. Srpska.moralna gologuzija jedva ceka da osudi nekog Srbina i tako „resi“ i ovaj slucaj. Zar na slican nacin nije resen i slucaj bombardovanja RTS-a. „Krivac“ osudjen, slucaj „resen“ i stavljen u a/a.

    1. Svima je jasno da Priština pokušava na sve načine da osudi nekog Srbina za ubistvo Olivera Ivanovića kako bi izbegli da se otkriju pravi nalogodavci.

  2. Bez ikakvih dokaza ljude su uhapsili i draže ih u zatvoru.Tako žele da zaplaše Srbe i da ih omalovažavaju kako bi ih oteralo sa KiM.

    1. Rada:Na sve načine pokušavaju da se zaplaše Srbi kako bi se iseljavali sa KiM. Međutim neće im to uspeti.

    2. Jeli bez ikakvog dokaza a stace broj auto tablica jednog od osumlenog u djep Olivera Ivanovica samo onako Oliver je pisa taj broj i ostavio u djep JELI?

      1. Hajde leba ti ne benavi, pogođen sa šest metaka je imao snage da napiše broj kola. A da li znaš nešto o podmetanja dokaza? Još nešto, pored Đurića i Radoićića ti optužuje i 40.000 (četrdeset hiljada) Srba koji su glasali za Srpsku Listu, treću po snazi političku partiju u R. Kosovo jača i od Tačijeva i Haradinove partije zajedno. Osim toga S. L. Ima apsolutnu vlast u deset od dvadeset pet opština u R. Kosovo.

  3. Ipak je vlast učinila human gest. Zaposlila je ženu pokojnog Ivanovića u vladi Srbije, konkretno u kabinetu Premijerke.

    1. Bas u vladu direktno bez konkurs a jel nije mogla da zaposli negde drugo ? ovaj gest je da mu zatvori usta da ne govori jer ona zna mnogo ko je pretio Oliveru a to i svi zanaju Radojcic serpska lista i kancelarija vlade serbije za Kosovu .

      1. Vlada je uradila pravu stvar. Spasila je zenu od daljeg albanskog ponizavanja, silovanja i mozda ubistva, ako ne bude „kooperativna“. Valjda znate na sta su sve spremni vasi sunarodnici. Muza ste joj ubili jer nije hteo da pobegne sa Kosova i Metohije uprkos tome sto je bio na robiji pune 4 godine. Nije se uplasio arnautskog terora i zato je platio glavom.

  4. Inicijativa se zove Sloboda, demokratija, pravda, a ne Srbija, demokratija, pravda. Profesionalizam nula.

  5. Da nijetragično (ubijen je jedan čovek!!!) bilo bi smešno.
    Čuj, ne mogu da iznesu sve dokaze pred sudom da ne bi ugrozili istragu?!
    A da ih daju D. J. V-u, ili onom Lažanjskom?

Ostavite komentar


Društvo

Danas u Srbiji toplo i nestabilno vreme 10

Danas u Srbiji toplo i nestabilno vreme

U Srbiji će danas biti toplo i nestabilno vreme, mestimično sa kišom, a posle podne i s lokalnim pljuskovima sa grmljavinom, saopšteno je iz Republičkog hidrometeorološkog zavoda.

Naslovna strana

Naslovna strana za 21. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bojana Stefanović, glumica

Ako želite da podržite Danas i da podržite nezavisno novinarstvo u Srbiji, pravi način da to uradite je da se pretplatite i postanete član Kluba čitalaca Danasa.