Traži se više od 350 radnika na predstojećem Sajmu zapošljavanja u Bačkoj Topoli 1Nacionalna služba za zapošljavanje Filijala Subotica, foto: J. Patarčić/Danas

Na predstojeći Sajam zapošljavanja u Bačkoj Topoli, koji će se održati sredu, 8. novembra, dolazak je najavilo 18 poslodavaca, koji su prijavili potrebu za zapošljavanjem preko 350 radnika različitih obrazovnih profila.

Kako navode iz subotičke Filijale Nacionalne službe za zapošljavanje, Sajam je dobra prilika za nezaposlene da pronađu adekvatno zaposlenje kako u svom osnovnom, tako i u alternativnom zanimanju.

Traže se operateri u proizvodnji sa završenom osnovnom školom u oblasti mašinske, elektro, tekstilne i prehrambene industrije, zavarivači, bravari, operateri na CNC mašinama, operateri u proizvodnji proizvoda od plastike i gume, kao i proizvoda električne i elektronske opreme za auto industriju, viljuškaristi, administrativni radnici i konsultanti prodaje, magacioneri, prodavci, radnici obezbeđenja, vozači sa C kategorijom, farbari, stolari, mašinski, elektro i inženjeri zaštite bilja.

Nezaposlenima će na Sajmu biti omogućen direktan kontakt sa većim brojem poslodavaca, kako bi im se predstavili i izneli svoje profesionalne karakteristike, ostavili dobar utisak i predali svoje radne biografije (CV) i prijave za zaposlenje, po mogućstvu i za veći broj radnih mesta.

U neposrednom kontaktu sa kandidatima, poslodavci će preuzimati njihove radne biografije, obavljati preliminarne razgovore ili se na licu mesta dogovarati o uslovima za zapošljavanje.

Sajam zapošljavanja u Bačkoj Topoli održaće se u Domu kulture (Glavna ulica broj 12), od 10 do 13 časova.

Više vesti iz ovog grada čitajte na ovom linku.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari