Trifunović: Dužnost nam je da fašizmu stanemo na put (VIDEO)

Ostavite komentar


  1. Odbacio si Sporazum sa narodom i sklopio sporazum sa rezimom. To je tvoje legitimno pravo, ali ne smaraj nas vise. Ipak si samo solidan glumac, a Bane je prava momcina sa karakterom.

  2. to nisu borci protiv fasizma vec borci za dolazak tita na vlast. i drazase borioprotiv fasizma ali je izgubio vlast i proglasen je zasaradnika. titova borba je bila samo zapromenu rezima i nizasta drugo

    1. Koliko ste nepismeni, toliko ste i neuki. Da se Draža borio protiv fašizma, ne bi ratovao protiv svog naroda, pod nemačkom komandom. Ima toga još, ali džabe vas je učiti.

  3. Jeste Sergej. (lepo rusko ime)
    Da je Crvena Armija na putu za Berlin delila tvoja razmisljanja i stavove,
    verovatno bi trazila od Hitlera da ih pusti u Rajhstag kao ‘Komunisticku Partiju SSSRa’, pa da ‘nesporazum’ rasprave ‘demokratski’ u Parlementu i na ‘slobodnim’ izborima?!
    Srecno Sergije, sa tom pamecu i idejama koje imas, Sreca ce ti biti neophodna, …

  4. Kako mislis to uraditi a potpisao si sporazum sa narodom ? Savest, moral, sta cemo sa tim ?

    1. Zasto ova takozvana demokratska Srbija uporno ponavlja: „Fasizam u Srbiji,Fasizam u Srbiji“!!!!
      Fasizma u Srbiji nikad nije bilo!!!!!!
      Ako nemate neku novu, pametniju ideju, onda prestanite da govorite o fasizmu u Srbiji!!!!

  5. Debeli Seselj je dobro rekao da je Seregej tezak psihopata. Apsolutno tacno,po svemu,po gestikulaciji,prici,ponasanju,gegovima,nestabilnoscu….

  6. Stajanje fašizmu na put pristpanjem fašističkom pokretu? Nikad viđeno!

  7. Trifunovic vezba. Mozda mu se nekad ostvari zelja i postane visoki funkcioner 🙂

  8. Trifunovicu nije mesto na politickoj sceni, bolje se pokazao na glumackoj.

  9. Počeo da polaže vence i poštuje jubileje oslobodilačke borbe mesec dana pre izbora?Ha,ha…

  10. Na kojim je ovaj drogama???Juče napada i divlja,a danas voli svoj narod?

  11. Fašizam se prima kod glupih i zlih, pa kada se pogledaju komentari, jasno je zašto kod nas cveta.

  12. Trifunovic krece u borbu protiv fasizma .Da li to znaci da ce poceti od Boska.

  13. Ima i vecih „bisera“ na danasnji dan osim Serzovog gafa. Neuka A. B. nicim zasluzeno i opravdano u fotelji premijera je danas na nekom prigodnon govoru pomenula nasu nedavnu pomoc Italiji kao tradicionalno prijateljskoj zemlji za Srbiju. E sad ide pitanje (bez nagrade) za vecinu ovde istih takvih komentatora koji se frljaju pojmom „fasizam“, gde je taj pokret nastao? Pomoc: ne, nije Nemacka u pitanju.

  14. Kako misliš to uraditi Sergeju Trifunoviću potpisao si sporazum sa narodom Savest, moral, šta ćemo sa tim, pošto to očigledno ti nemaš.

  15. sram vas bilo sve u opoziciji izuzev boška obradovića.ma šta mislili o njemu on je jedini koji pokušava da pruži otpor ovom ludačkom režimu.ovo što radi novopečeni političar ex glumac je posebno sramotno.davati legitimitet vučićevim lažnim izborima je neoprostiva kolaboracija.čak i da pređe tih famoznih 3 posto što će mu verovatno biti ‘sređeno’ šta će sa tih 3-4 poslanika da utradi? i sada ih je iz opozicije bilo pedesetak koji su potpuno ugušeni u skupštini i na kraju su rad iste bojkotovali.ako niste kolaboranti uozbiljite se.ili svi na jednu listu tako što će te ispred sebe staviti neku jaku nestranačku ličnost kojeg bi predstavili kao mandatara ili svi u bojkot da se ne da legitimitet vučiću.sve drugo je jedna velika farsa

  16. Trifunović je relativno dobar glumac, a ostalo ne bih da komentarišem.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Živko Gocić, vaterpolista

Danas volim zato što je objektivan i zato što u njemu pronalazim sve informacije koje su mi potrebne na dnevnom nivou.