Trifunović: Dužnost nam je da fašizmu stanemo na put (VIDEO) 1Foto: PSG

Sergej Trifunović, položio je venac na Spomenik oslobodiocima Beograda u ime Pokreta slobodnih građana povodom Dana pobede nad fašizmom kojim se obeležava 75 godina od kraja Drugog svetskog rata.

„Danas na ovom mestu odajemo poštu borcima protiv fašizma. To su ljudi koji su založili život za ono što su verovali da je ispravno. Fašizam doživljava svoju reinkarnaciju, ne samo u Srbiji već i u Evropi. Naša je dužnost da mu stanemo na put. Smrt fašizmu, sloboda Srbiji!“ rekao je Sergej Trifunović povodom Dana pobede nad fašizmom.

Komentari

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

33 reagovanja na “Trifunović: Dužnost nam je da fašizmu stanemo na put (VIDEO)”

  1. Odbacio si Sporazum sa narodom i sklopio sporazum sa rezimom. To je tvoje legitimno pravo, ali ne smaraj nas vise. Ipak si samo solidan glumac, a Bane je prava momcina sa karakterom.

  2. to nisu borci protiv fasizma vec borci za dolazak tita na vlast. i drazase borioprotiv fasizma ali je izgubio vlast i proglasen je zasaradnika. titova borba je bila samo zapromenu rezima i nizasta drugo

    • Koliko ste nepismeni, toliko ste i neuki. Da se Draža borio protiv fašizma, ne bi ratovao protiv svog naroda, pod nemačkom komandom. Ima toga još, ali džabe vas je učiti.

Komentari

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.