Trifunović: Narod zna da radimo za decu

Nastavljene tabloidne optužbe protiv poznatog glumca i njegove fondacije zbog kritika vlasti i predsednika Srbije

Ostavite komentar


    1. Nadam se da ce se svako dete spasiti kao sto su sredstva prikupljena za maloga Dusana! Svaki zivot zasluzuje sansu!

      1. Sergejeva fondacija me je razocarala, ne brine on vise za decu i sve mi nesto postalo tesko kada vidim cime se bavi i kako to radi!

        1. a kako te razocarala??? kao av av,kao nesa slina,kao bivsi demokrata vesic,kao lopov mali ili kao zrikava preletacica ili kao mgarac marjan?? kako???

  1. Ne vidim zasto Telegraf napada glumca i njegovu fondacu.Veliki glumac i veliki covek a fondacija je za sada jedna od najboljih.

          1. Nato, Nato, pa Vi se odmah durite… Nemojte, nije zdravo… A iz Srbije me ne mozete (i necete) oterati, ma koliko se trudili… videcemo jednoga dana ledja i Vama i ovim Vasima … Istrajacemo i preziveti, mnogo smo zilavi i ne damo se – ima nas još i ostajemo u našoj Srbiji!

          2. Da li je moguće da ne shvataš jednu prosto proširenu rečenicu Nato? U stilu preCednika iz mlađih dana, aj ti iz Srbije nije ona mesto za tebe. Ne ti ćeš da odlučiš za koga je i koga nije. Uličarski rečnik troši na sajtu Srpskog telegrafa.

          3. Borise,niko vas ne tera,ja kazem ako vam ne valja Srbija ima jos mesta na ovo na ovom svetu.A vas ,pljuvaca vlasti je sve manje svaki dan,hvala Bogu.

          4. Evo ja otisao i hvala bogu necu se vracati! A vi napadajte humane ljude i dalje i oterajte jos onih koji treba penzije da vam prave sutra. A nisam zeleo da pristanem da radim za 300evra i sendvic. A ako bih krenuo protiv njih vrlo lako bi me zaustavili i proglasilo “izdajnikom” jer imaju sve polige vlasti. Sta da vam kazem botovi, uzivajte u zdravoj Srbiji koju ste izgradili, a molim sve ostale nenormalne da se evakuisu i spasu se.

          5. Nato, „aj ti“ tako nepismena i pritupa, brzo iz Srbije, jer nam zagadjujes mentalnu sredinu i povedi sa sobom botovsku bracu i sestre, pa da prodisemo mi pametni i pismeni.

          6. Tako je, nek si mu rekla. I ja to mislim. Zamisli molim te, čovek sa diplomom, pa još da ostane u Srbiji, ne ide to. Gde biste se onda vi sa osnovnom školom i moralnim skrupulama kao minus na Arktiku angažovali..

          7. Ti (namerno ne persiram jer ti to ionako ne razumeš) i tebi slični ste devedesetih proterivali, izbacivali, pljačali i ubijali ljude samo zato što nisu Srbi. Sada vam i to nije dosta pa proterujete i one koji ne misle isto, odnosno koji misle svojom glavom a ne Vučićevom. Ja sam odavno otišao zbog takvih kao ti jer ste okužili sve što ste dotakli.

  2. Poštujem Sergeja, ali čoveku uvek ne valja nešto, treba da sredi svoj život pa onda da rešava tekuće probleme društva. Fondacija ima rezultate i po meni radi kako treba !

    1. Sergeja vise ne postujem jer je sada pokazao da mu deca nisu bitna, a mislila sam da jesu, da jesu on bi rekao ajde da zajedno ucinimo da bude sto manje bolesne dece, ali on to ne ume da kaze!

  3. Radite i za opoziciju, cim uvlacite politiku u sve ovo, zaista nije trebalo da se ovako iskoristi marketing, preko bolesne dece

      1. Terate me da budem zao i da poželim da svi koji sumnjaju u dobra dela VELIKOG HUMANISTE, dodju u situaciju da im njegova pomoć zatreba!
        Živi bili.

    1. Na zalost, sve je vise javnih licnosti koje koriste marketing i promovisu sebe preko bolesne dece kao sto to radi Sergej!

      1. To je to sto se deca koriste u marketinske svrhe pa je narod to video i prepoznao kod fondacije Sergeja

  4. Narod isto tako zna koliko je bilo prituzbi roditelja, cekanja i nepravilnosti u radu Vase organizacije, a da se vise bavite decom, a manje pljuvanjem vlade, mozda biste imali manje uspeha, a vise kritika.

  5. sergej se dovoljno do sad izjasnio, tako da nema potrebe sad bilo sta da prica, mada mislim da on ima samo jedan cilj, a to je da privuce medijsku paznju, na bilo koji nacin.

    1. Treba Trifunovic humanoscu bez medija da privuce paznju, a ne sa medijima da pravi od sebe Boga i igra ulogu zrtve!

    2. Tako je. Ja inače umirem za pažnjom, naročito medija, jer je u poslednjih petnaestak godina nemam dovoljno.

      1. Pa zasto onda citas novine i zanima te sta mi pisemo o tebi ako ti nije stalo do toga sta imamo u lice da ti kazemo? Medijska paznja mozda?

    1. Markoni, tebi kao i ostatku vladajućeg polusveta i njihovih obožavatelja prvo treba objasniti šta znači bruto plata. Čovek je lepo rekao „bruto iznosi za plate, naknade za lekare koji čine komisiju, zakup prostora i troškove putovanja“. Hajde genije podeli tih 2.500 EUR na sve to mesečno pa nam objasni za koje to silne novce se radi. Ti si kao i ovi vladajući teletabisi neki veliki spin majstor, zar ne?

    2. Tako je. Dobra računica. E sad, pošto sam ja posvadjan sa matematikom oduvek, inače e bih bio glumac, izračunajte koliko bi vama bilo potrebno da na mesečnom nivou iznajmljujete prostorije, plaćate plate dvoje zaposlenih, struju, telefone i druge troškove. Pa mi onda dodjite i recite ko se ovde „gadno opario.“

  6. Humanitarne organizacije moraju transparento da prikazuju kako se troše sredstva za lečenje dece, a svako kašnjenje u objavljivanju tih troškova, budi sumlju, da se ta ista sredstva koriste u nenamenska svrhe.

  7. Kao prvo Sergej Trifunović se više ne može tretirati kao poznati glumac, jer više ne glumi u serijama ni filmovima, već igra ulogu nekog političarčića i slobodno se može reći da i nije nešto uspešan. Da li je fondacija koristila nenamenski sredstva, to je stvar nadležnih organa. Ali njegov uporan pokušaj da sve što radi stavi u službu politike koju zastupa ne ide mu na čast niti je ljudski. To narod dobro zna.

  8. narod NISTA ne zna !!
    Uostalom, ‘u srBiji je od politicara samo narod pokvareniji’!

    1. U potpunosti se slažem, ali se ne sme dozvoliti da se takvi fondovi zloupotrebljavaju, i da se novac iz njih ne namenski troši.

  9. Sramota za jednog glumca da govori protiv svoje drzave i predsednika! Ta drzava mu je dala i dozvolila vise od bilo koga!

    1. Protiv presednika ima pravo svako da govori, pogotovu protiv OVAKVOG predsednika.
      Drzava njemu nista nije dala (kao ni 90% nas) nego je covek zasluzio svojim radom. Eto i vi botovi, pljunes i dobijes sendvic, zaradio si.

    2. Da sam bezobrazan i beskrupulozan kao vi rekao bih Vam šta vam predsednik treba dati a ako nema dovoljno za sve ima nas koji bi smo pomogli da Vas sve „zadovolji“
      Ne daj bože da vam trebaju novci za lečenje siguran sam da bi ste ih pre dobili od Sergeja , ali sam isto tako siguran da bi ste nastavili da ga pljuje te posle te pomoći . Jer to ste VI , ljudi bez morala i svesti
      Vi svi koji pljuje te humanitarian rad nekog ste obične NIŠTARIJE

  10. Mnogo sam se razocarala u njega, volela sam ga kao glumca, sada kao politicar je jedna propala licnost….

  11. Glumceva kritika nije na mestu i trebalo bi vise da se bavi organizacijom, a manje da se mesa u politiku.

      1. „Kogod šta piše, o sebi piše.“ reče Voltaire. Guglajte ko je Voltaire, pošto već imate internet. Ova rečenica govori o tome koliko vi ne idete u pozoriste i ne gledate filmove.

    1. Mislite da dokaze treba da pruzi Telegraf za tvrdnje da ima mahinacija u fondu. Kako bi bilo samo humano kada bi se vi botovi odrekli bar jednog sendvica dnevno i poslali ga u humanitarne fondove. Jadna je drzava koja nema institucionalno resenje da se deca lece, nego mora ovako… Jadno i sramno. I to nema nikakve veze da stojim na strani opozicije nego na strani ljudskosti. Je svako moze doci u tu poziciju da mu treba pomoc na ovaj nacin , pa cak i vi…. pljuvaci, botovi..ajd srecno

  12. Država pomaže deci koliko može preko fondacija. Država je Sergejevoj fondaciji uplatila pare na račun ali izgleda da ni to njemu nije dovoljno.

  13. Covek koji za sebe kaze da se bavi iskljucivo humanitarnim radom ne treba da se bavi politikom a koliko se secam on je bio politicki vrlo aktivan.Takodje mora da bira reci kada nekoga kritikuje jer to od njega zahteva njegovo obrazovanje i kultura ali naravno on se bahati kao sto se bahatio i po ulicama za volanom.

    1. Oni i jesu humanitarni radnici samo sto ne zive od vazduha. Fondacija ne pravi profit ali ima troskove koji se moraju platiti.

  14. Ako se radi u interesu dece onda nije važno da li novac dolazi od političkih neistomišljenika, bitno je da ima novca za lečenje

  15. Bitno je da se deca leče, ne treba da bude problem ako novac dolazi iz Vlade ili od nekog pojedinca ili firme

  16. Važno je da neko donira novac, ako posle toga želi da se pohvali to nema veze, rezultat je bitan

  17. Sam je kriv Trifunovic, jer nije mogao svoj interes da podredi interesima dece. Upustio se u politicku borbu protiv drzave, koja je pomogla rad njegove fondacije.

    1. Problem je sto je humanost izgubila smisao jer Sergej kritikuje drzavu koja pomaze bolesnoj deci, umesto da saradjuje sa njom i da ucini da se jos vise bolesne dece spasi!

  18. Neko ko toliko govori i poštenju, treba da sve to radi iz ljubavi, a ne za novčanu nadoknadu, i to sigurno mnoooogo veću nego što možemo da zamislimo.

  19. Kako ga nije sramota da patetise nakon svega sto je do sada napisao na drustvenim mrezama? Njegovu porodicu niko ne pominje.

    1. Meni je Trifunovic pao u ocima kad se upleo u politiku, kao glumac jeste dobar, ali nije mu trebalo da se mesa tamo gde nije nadaren.

  20. Jedno je sta zna narod,i sta se plasira u javnosti iz usta Trifunovica a drugo je je ono sto se stvarno desava sa fondafijom „Podrzi zivot“ Neke stvari tu ne stimuju

  21. Botovi svakodnevno po zadatku citaju „Danas“ Komentarisu i lupaju minuse.
    . Odakle pare za sve te sendvice????

    1. Htedoh da Vam dam plus, ali mi sajt ne dozvoljava. Iz nekog razloga. P.S.Uslikala sam ovaj komentar, da imam crno na belo ako se ne objavi 🙂

  22. Steta je sto dobar glumac se prlja ovakvim stvarima, u njegovom slucaju je tacna ona stara da je put do pakla poplocan dobrim namerama!

    1. Dokle ide vaša bezobzirnost?
      Po svaku cenu se dodvoravate Vođi i obračunavate sa svakim ko ima kritički stav pri tom nanoseći štetu humanitarnim akcijama bez obzira što je valjda i vama takvima jasno da država neće obezbediti pare za lečenje svakog deteta.

  23. Humanitarne organizacije treba da budu pod budnim okom inspekcije Ministarstva finansija i Narodne banke

    1. Apsolutno. Ja stalno pozivam bilo kakvu inspekciju da dodje i proveri naš rad, i za evo pet godina postojanja fondacije, nijedna nije ušla da to uradi. Neće ni sad, Znate zašto? Zato što jako dobro znaju da je jedina nepravilnost koju će naći, slika u kancelariji koja stoji ukrivo.

  24. Svakako je bitno da se pomogne deci,bez obzira na pozadinske sukobe. Najvaznije je da se omoguci novac za lecenje i da se sto veci broj dece dovede do izlecenja.

  25. Svaka od ovakvih organizacija i fondacija je spas za neko dete! Ako novac zaista ide u svrhe lečenja dece prvi dajem novac! Ali ukoliko nije tako, to je najveća sramota i najniže nešto što čovek može da uradi!

  26. Ne valja ovo razvlacenje udruzenja po novinama! Sad ce se svako dvoumiti pre nego sto posalje SMS!

  27. Zanimljivo , „te da je njihova greška što im nisu na vreme javili da sa sajta povuku objavu o sakupljanju novca za Petru.“ , ko ovde koga zeza?Kao fondacija nije znala dan i sat kad je pocelo lecenje??E ovo je prvoklasna Sergejeva laz!!

  28. Narod zna da radis za decu, ok, ali je sramno sto to koristis da bi pricao o svom politickom opredeljenju! Pljuj i grdi, ali ne preko ledja fondacije!

  29. Ako radis samo za decu sta ce ti plata. Nego podrzavas opoziciju i iz tih razloga opanjkavas sadasnju vlast.

  30. Ako je hteo da se bogati preko fondacije onda neka mu je alal. Na osnovu bolesne dece da puni svoje dzepove kao sto je u slucaju male Petre to i radio. Da se stvarno brine za njih, pa i da ga podrzim. Ovako je pokazao da pripada ljudima koji nemaju osnovne ljudske osobine koje su vredne

  31. Kada bi svi dali svoj mali doprinos fondacijama sve bi funkcioisalo u najboljem redu. Svaki priliv novca pa i to gde su pare otisle se u svakom trenutku mogu proveriti.

  32. Gospodine Trifunovicu,lepo je to sto se bavite humanitarnim radom i mislim da bi svaki clan naseg drustva trebao da da svoj doprinos tome,ali nije lepo sto se kroz taj rad sukobljavate sa politickim neistomisljenicima na neprimeren nacin,pa dovodite taj vas rad pod znak pitanja!Humanitarni rad ne treba da ima veze sa aktuelnom politikom u zemlji!

  33. Humanitarne organizacije postoje zbog svih nas, loše bi bilo da nam je poverenje poljuljano! Samo, lepo bi bilo da kad je u pitanju pomoć bilo koje vrste, ipak ostanemo dostojanstveni i ne provlačimo to kroz sve segmente našeg delovanja!

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Andrej Josifovski Pijanista, arhitekta i vizuelni umetnik

Danas čitam danas, da se ne bih osvrtao sutra.