Trifunović: Olja, izdržite zbog Vučića, Šešelja…

Glumac i član Predsedništva PSG za Danas o objavi novinarke RTS Olivere Jovićević da "u znak protesta" povlači tužbe protiv njega

Ostavite komentar


  1. Rugala se koza ovci … Segej je odavno postao isti kao i „Olja“. Sad se kao prepucavaju preko medija. Sto neko daaavno rece: „Ih, ta nemojte kasti“.

  2. A što bi radila za 150 eura kad u RTS ima puno više za mnogo lakši i ugodniji posao. Treba samo da ispoštuje sagovornike kao što je predsednik i ne postavlja pitanja koje predsednik nije prethodno odobrio. Tako se to radi u velikim, javnim kućama gde je najvažnije da gost bude zadovoljan. A što su gledaoci u Srbiji nezadovoljni takvim modusom operandi novinara i uređivačke politike nije ni bitno, bitno je da oni nastave da plaćaju svoju tv pretplatu i nastave da prate naš ne baš objektivni javni servis koji uvek podržava vrh vlasti jer je u velikoj zavisnosti od tog vrha.

  3. olivera jovićević novinar ? olivera na jaDnom servisu VODI emisiju upitnik ? da, vodi je , naročito kada u emisiji nastupa najdraži gost .

    1. A da ona otvoreno ne hvali opoziciju, ne pljuje po vlasti = los novinar. Zena je jedna od retkih koja bukvalno niciju stranu ne zauzima, ali eto moze se s.ati po takvima jer ovde je jedino bitno ciju zastavu nosas…

  4. Izgleda kako je pateticni Sarkazam jedino oruzije njegove briljantne politicke strategije i cinjenice da se uzaludno uvalio u Skupstinu. Sergej je moralna i politicka kazna za sve koji su glasali za njega (i Vucica)!

  5. Kad se predsednik opet bude izdrao na vas u sledećoj emisiji sve će da legne na svoje mesto i opet ćete se osećati kao svoj na svome.

  6. Oliveru treba uputiti na sud u Strazburu, kada prethodno iscrpi sva pravna sredstva u Srbiji. Biće do tada i ona i Sergej debelo u penziji.

  7. Eeee. . . ( sto kaze “ nas Aca “ ) . . . Pravda je spora ali . . . a i normalno je jer vi gospodjo niste zvali u “ goste “ bivsu ministarku Pravde , ni njenog supruga pa ni svaju a i najdrazi gost nije bas cest gost u vasim slabogledanim emisijama jer mora da prolazi kroz neke tajne tunele i da ima obezbedjenje navijackih elitnih trupa sto nije bas preporucljivo za rejting , jer posle mediji koji rade svoj posao , istrazuju i kopkaju o vasim pitanjima pa nema prilike pa nema prilike da se nesto zamoli ( diskretno ) oko nekakvih procesa . . .

  8. Trifunovic mi je bio antipatican, a od sad kazem da je covek KRALJ i glasacu za njega

  9. Srbija, zemlja u kojoj je jedino bitno ciju zastavu nosis, onda mozes javno zeni govoriti najgore reci… Ej Sergej smeta ti vlast a isti si. Kako pobogu mislis da ista promenis? Nikad ovde nece biti normalno, nikada.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Minja Miletić, TV novinarka

Svaki novi dan počinjem čitanjem dnevnog lista Danas.