Trivan: Eksperti proučavaju posledice NATO bombardovanja

Ostavite komentar


  1. Jos u vreme kada je gospodin Aleksic iz Nisa pokrenuo inicijativu, u februaru ove godine napisao sam misljenje da nema od toga nista i da ce mu sve to drzava izbiti iz ruku. Kako sam rekao, dogodilo se. Time sto je Skupstina preuzela tzv istragu, iza cega stoje Gojkovic, Lazanski i Trivan, citava inicijativa bice mrcvarena, odugovlacena i razvodnjavana dok se iz nje ne ispumpa svaki smisao. Zasto ? Pa kako mislite da tuzi NATO ovaj sastav Skupstine koji je potpisao dokument IPAP sa njima ?

  2. Duzan si Trivanu gradjanima Panceva da sprecis skladistenje vestackog djubriva,koje ako se zapali postaje bojni otrov.Desetine hiljada tona tog djubriva novi vlasnik staklare skladisti u stambenoj zoni.Dosta prodaje magle,radi nesto…

  3. I sta cemo sa rezultatima..?.Da budu okosnica kukanja i kukumavcenja…!? Koliko ce to kostati…! Da ne bude kao sa serijom Nemanjici…?

  4. Posledice su katastrofalne. Mnogo ljudi u Srbiji je obolelo zbog tog bombardovanja.

  5. Za bombardovanje Srbije ova takozvana vlada snosi krivicu koliko i sam NATO zbog tadasnje politike koju su isto oni ili njihovi idoli vodili.Nemojmo da se pravimo naivni i da sada to ne priznamo i kao sada oni vode neke istrage.Tesko zemlji koju vode ovakvi retardirani,primitivni i bezobrazni nikogovici.

  6. I dalje ćemo osećati posledice bombardovanja jer je vreme poluraspada osiromašenog uranijuma 4,5 milijardi godina!

  7. Deset miliona stanovnika Srbije našlo se u martu, aprilu i maju 1999. u zoni rizika od zračenja, a i dalje se nalazi u toj zoni. Zašto ne bismo tražili odštetu od onih koji su to uradili?!

  8. Posledice od bombardovanja su brojne i štetne po Srbiju i trebaju se istražiti.

  9. To je trebalo jos davno da se ucini,ali prethodnici izgleda da uopste nisu imali savesti prema stradalim zrtvama.

  10. Нено, два питања за тебе:
    1. Ко је Драган Триван?
    2. Са којим се изјавама Драгана Тривана не слажеш?

    Хвала.

  11. Bitno se baviti stručnim delom istraživanja posledica NATO bombardovanja po životnu sredinu.

  12. Sta su sve tek pretrpeli gradjani BiH, Hr. KiM bombardovanjem, granatiranjem, ubijanjem, pljackom, vojnih jedinica iz Srbije.

  13. Istrazivanje posledica NATO agresije je veoma vazno za sve gradjane Srbije. Moramo doci do mnogih odgovora, a najvaznije je da gradjani znaju do koje mere nam je zemlja zagadjena i koje metode u buduce da preduzmemo, kako bi se svi zastitili, jer je porazavajuce koliko raste broj obolelih gradjana u Srbiji.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Vidojković, pisac

Danas su jedine normalne dnevne novine u zemlji. Kad bih čitao nešto drugo potpuno bih poludeo.