Troje članova Programskog saveta: RTV da uvaži zahteve građana ili da rukovodstvo odstupi

Ostavite komentar


  1. Ma, ko ste vi, pa da postavljate ultimatume!? Videce se na izborima koliko vas ima.

    1. Misliš na strogo kontrolisanim izborima, sa ubeđivačima u vozilima bez tablica koji idu od kuće do kuće, obaveznim slikanjem glasačkog listića pre ubacivanja u kutiju, podmetanjem već popunjenog listića s obavezom da se vrati blanko listić kao dokaz da se glasalo „kako treba“, ucenjivanjem, pretnjama, blokadom javnih frekvencija za drugačije mišljenje…jel na te izbore misliš?

    2. Zahtev nije ultimatum. Obe reci se nalaze u recnicima, pa vam savetujem da se malo obrazujete pre davanja vaseg misljenja. Misljenje je kao i zadnjica, svako ga ima. A poenta protesta je obezbedjivanje fer uslova za izbore. A odsustvo fer usloiva je upravo razlog zbog cega i uspeva diktator da dobije vecinu glasova, po istom sablonu ugnjetavanja novinara i gusenja slobode medija koje je Vucic sprovodio i krajem devedesetih sa mesta ministra informisanja (kada je zrtvovao radnike RTS-a da spasi svoju dragu mamicu, isto zaposlenu RTS-a tada)… Kratko vam je mnogo pamcenje gospodine!

    3. Izbori podrazumevaju, fer utakmicu, mogucnost i slobodu izbora, nepristrasne i slobodne medije, a ne kopljene glasove, glasanje pod prisilom, ne da jedna strana ima neograniceno vreme u medijima, a da se druga bori mesecima da dobije neki minut i kaze svoj stav, zahteve i odgovori na svakodnevne lazi na svoj racun. Ne slobodni mediji i posteni nisu ultimatum, to je nesto sto se podrazumeva, sto stoji u ustavu, sto je osnovno ljudko prav, civilizacijska tvorevina i dostignuce, za koje treba da se bori svaki slobodan covek.

    4. A ko si sad pa ti ,za njih smo pročitali da su članiovi programskog saveta .Ti tako pametan verovatno nikad nisi bio ni član kućnog saveta.

  2. Bravo za članove Programskog saveta RTV. Napokon smo dočekali da čujemo da ima ljudi sa dignitetom i poštenom prilasku posla na koji su imenovani. Bravoooo.

  3. Eto, nije to tako tesko, reci svoje misljenje i neslaganje.
    Njihova snaga, osionost, bezobrazluk ima za osnovu
    nas kukavicluk, strah i inertnost.

  4. Slobodna višenacionalna Vojvodina je doživela da je uzjaše kojekakvi Vučevići, Zobenice, Mirovići…..e neće moći više. Draga gospodo došao je kraj. A kraj kreće od početka, od zarobljene RTV pa onda dalje. Gospodo objasnite i Pastoru da je došao kraj i da ne mora više da se skriva iza tobožnjih interesa svog naroda.

    1. 75% stanovnika AP se izjasnilo kao Srbi. To je sličan procenat kao i u ostalom delu Srbije. Možete li da pojasnite to o višenacionalnosti Vojvodine u osnosu na valjda jednonacionalni ostali deo? Bajate su to informacije, još od titoista, koji su gledali da odvoje Srbe od Srba…

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Stevan Filipović, filmski režiser

Da bismo bili savesni građani koji donose prave odluke na izborima, kao i u svim drugim sferama života, potrebni su nam jaki mediji.