Novi Klinicki centar u NisuUKC Niš: Foto Beta/Saša Đorđević

U saobraćajnoj nesreći koja se dogodila sinoć oko 19 časova na putu Kladovo – Negotin, povređeno je šest osoba, među kojima je i trudnica, a troje najteže povređenih dovezeno je u Univerzitetski klinički centar Niš (UKC).

U niškom UKC su kazali da su dovezena dva muškarca, stara 27 i 79 godina, kao i žena (69, sa različitim povredama, ali da su svi u stabilnom stanju.

„Stariji muškarac ima teške povrede glave i povrede noge, nalazi se u jedinici intenzivnog lečenja, stabilnih je vitalnih parametara”, rekli su u ovoj ustanovi.

Oni su kazali da mlađi muškarac ima traumatsku povredu glave, na posmatranju je i opservaciji, i nalazi se u stabilnom stanju.

Povređenoj ženi, koja se takođe stabilnih vitalnih parametara, operisana je ruka u Kladovu, nakon čega je prebačena u UKC Niš “na praćenje”.

Prema pisanju medija, među povređenima je bila i jedna trudnica, koja je spasena hitnom intervencijom u Zdravstvenom centru Kladovo (ZCK).

Ona je porođena carskim rezom, ali je njena beba rođena mrtva.

Porodilja je prebačena u Ginekološko-akušersku kliniku u Višegradskoj u Beogradu.

Jedna povređena osoba je zadržana na praćenju u ZCK i njeno stanje je stabilno, a jedna je puštena kući na dalje lečenje, javili su mediji.

 

 

 

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari