Turbo-korona na Zapadnom Balkanu: O poljupcima i slavlju

Ostavite komentar


  1. Predsednik, još nije lekar, ispričao je priču kao lekara, a ne laika medicine, što na njegovu žalost jeste, ohrabrujuće vesti da se smanjuju zaraženih i bolesnih, što na žalost, nije tačno. Broj šaraženih raste iz dana u dan, a danas kada je ΛV izjavio da se smanjuje broj zaraženih, što nije tačno, mora da ga lažu oni kojima veruje. Naime, danas je postignut rekord dnevnog broja zaraženih 426 i umrlih 8, mada je i rekordan broj testiranih. Ne zaboravimo da pre dvadesetak dana imali smo nula umrlih i zaraženih ispod sto osoba. Čemu i kome služe ove laži izrečene iz ustiju prvog čoveka države, da li ga lažu ili on sam izmišlja priču. On je trebao da upiše medicinu umesto trenersku školu i tako bi po malo znao i stručno da priča, a ne da blebeće kao zanesenog. Dobro je što još ne glumi medicinsku sestru ili spremačicu, već lekare, mora da se sprema za doktoranda plagijatora. Ima se, može se, a i okolinu je takvu formirao sami plagijatori, klimoglavci, uvlakači i šta još ne?

    1. Nije on rekao da je manje zarazenih nego da je veci broj onih koji se otpuste sa bolnickog lecenja od.onih koji se prime….ma sta to znacilo ali zapalo mi za uvo

  2. E pa čim im je sve to što piše kultura, i ne smatraju da ta divljštva treba promeniti, onda samo cepaj. Moja kultura sve to svakako nije, niti je ikad bilo, a oni kako hoće. Joj što volim što sam otuđen! Ha, ha, ha, ha, ha….

  3. Bolje nas poznaju nego sto se sami znamo.
    Bolje informisani o nama nego mi sami.
    Mi smo zaista tuga od drustva.

    1. Generalno tacno. Ali nisu ni oni nista bolji, situacija odredjuje ponasanje. Vide li Engleze na njihovim plazama, vise li kako oni proslavljaju titulu? Vide li Nemce kako divljaju po jonskim letovalistima? Nisu samo Srbi i Bugari doneli virus u Grcku.

  4. Bavite se ostalima, a nikako da kazete da ste jedini pustili na stadion 20 000 ljudi

  5. Ultra mega giga zarada. To je sustina sadasnjosti. @korona je nacin zarade. Drzite svoju vibraciju i ne brinite se…

  6. Kada bi smo svi slusali sta struka kaze po pitanju KOV 19 , sta Vucic kaze i po svim ostalim pitanjima , naravno uz strucne primedbe kada je to potrebno , ali sikljucivo strucne a ne politicke i mrziteljske , Srbija zajedno sa svojim gradjanima bi bila na konju, doduse uz male izmene nekih stvari ..

  7. U zapadnoj stampi je u toku nova satanizacija Srba,ovj put kao najvecim donosiocima virusa i nemilosrdnim batinasima.Snimak Nesinih batinasa se koristi za ilustraciju srpske monstruoznosti.

  8. Ozbiljna analiza ozbiljnog medija, a ne ili pljuvanje ili uvlačenje kao što imamo kod nas.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 16. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Vasil Hadžimanov, muzičar

Danas su jedine novine koje nepristrasno izveštavaju o stvarima u zemlji i jedini prozor u istinu.