Tužilaštvo: Na osnovu Jurićeve izjave ne može se utvrditi ko je osoba za koju tvrdi da je pedofil

Ostavite komentar


  1. Malo lici na reality….isuvise dugo traje…..polako se razvija….na kraju nista

    1. Ova nesrecni otac zaista nije trebalo nista ni da govori, ako nije jasno i glasno na TV preneo sve sto je cuo, sto zna, sto je video ili pretpostavlja. Ovo sad nema veze sa zivotom….

  2. Aman, ljudi, da li je moguće da to Jurić treba da vam kaže? Šta, bre, vi radite?!!!

    1. Kad nije rek’o prvi put neće verovatno nikada. Pritisak je bio jsk, očigledno je i taj jak.

  3. Tuzilastvo radi svoj posao.Informacije ce poslati vrhovnom “pravniku“‘ da on proceni koliko je politicar-pedofil podoban za njegovu listu-za buducnost nase dece?!

    1. Pa da li je moguce da vas osudjivani kriminalac vuce za nas. Zasto tuzilastvo ne podnese krivicnu prijavu zbog sirenja lazi i uznemiravanja grdjana ? To je jako osetljiva tema preko koje olako treba preci.

        1. E, nemoj tako! Dezerter je neko ko ode u vojsku, mozda i stigne do ratista per nego sto kidne. Onaj ko izbegde da pridje uniformi, a posle je nosi kao kostim je nesto ispod dezertera…

        2. Ne mešaj babe i žabe. Igor Jurić jeste kriminalac i u vreme smrti ćerke je bio u bekstvu od zakona jer je ukrao 30.000 litara goriva i preprodao da bi podmirio kockarske i kafanske dugove.
          Koristeći svoju ličnu tragediju je izmolio smanjenje kazne na nošenje nanogice dve godine.

  4. U koju mišju rupu se zavukla Biljana Ivković Popović? Čeka da se zaboravi njeno gnusno pitanje, pa da izmili na svetlost dana.

    1. Nije ona izmislila ovu pricu, nego neko drugi. A okrivljeni postoji ili ne nezavisno od nje. Stvarno ne treba mesati babe i zabe

  5. G. Juric sigurno ima razlog zasto se tako ponasa. I vec je to objasnio. Jeste sigurni da mu nisu u medjuvremenu pretili? Porodica mu je vec dozivela preveliku tragediju. Ovde su i komentatori spremni da ga cerece, a kao da smo jednom culi „ne dam xy-a“.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Panović, novinar

Mislim da bi bilo krajnje pošteno i odgovorno da se ljudi koji zaista vole Danas učlane u Klub čitalaca Danasa.