Tužilaštvo odbacilo krivičnu prijavu Olenika protiv Vulina uz tvrdnje da ministar policije nije povredio ugled Hrvatske

Ostavite komentar


  1. Da li je iko gajio iluziju da ce Vulin za bilo sta odgovarati, pa i za ove necasne radnje dok je ovako slugeransko Tuzilastvo u sluzbi. Cak i njihovo obrazlozenje nama lajicima deluje nedostojno kontradiktorno. Sta jos treba taj covek da izjavi, a da se to osudi i kako pomenute izjave ne spadaju u kontekst povrede digniteta strane drzave, kada je to kao kada bi izjavio da je Vlada Nemacke hitlerovsko nacisticka… eto na tom nivou je ta izjava koju Tuzilastvo vidi kao „kritiku i neslaganje“. Uzas protiv svakog zdravog razuma!

  2. Jadan je narod U Srbiji sa Vulinom i Vucicem oni su se obogatili na racun mrtvih dran ih bilo

  3. Kerovi sa lanca su najopasniji
    Lako ih je nahuskati na svakog.
    Jedan inteligentan ker koji ima normalnog gazu se ponasa pristojno

  4. E ovo je vrhunac apsurda. Nikad nikom nije suđeno za Jasenovac ali se zato u Srbiji nađe ustaša da tuži zbog stava o genocidu nad Srbima. Nezabeležen bezobrazluk koji je posledica gluposti da su Srbi dva puta oprostili Hrvatima neoprostivo. Čudo da uopšte postojimo.

  5. Da je po olenikovom pravu hrvatsku i federaciju BiH bi trebalo ne tuziti nego bombardovati sa kakvim su sve pogrdnim rečima nazivali srbiju, srbe i nase rukovodstvo

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bojana Stefanović, glumica

Ako želite da podržite Danas i da podržite nezavisno novinarstvo u Srbiji, pravi način da to uradite je da se pretplatite i postanete član Kluba čitalaca Danasa.