Tužilaštvo: Slobodan Malešić predvodio organizovanu kriminalnu grupu

Tužilaštvo za organizovani kriminal o hapšenju načelnika PU Novi Sad

Ostavite komentar


  1. Ништа се не прича о Ковачевићу, који је агилан полицајац, мало груб, али то можда недостаје данас. Да ли је он остварио неку противрпавну корист или је само слушао више инстанце.

  2. Kada ce neko postaviti pitanje o vezi Sokić Đorđa (oficir policije PU Novi Sad) sa Zvonkom Veselinovicem i Slobodanom Milutinovicem Snajperom…. Sve se zna, svi cute…

  3. Nije samo general kriminalac.
    Policijski službenici se ugledali na njega pa i oni se okoristiti kriminalnim radnjama u Novom Sadu.

  4. A ja mu rekao da je policija suplja , a on kaze od kad sam ja tu sve je bolje….

  5. Bravo Vuline! MUP nam je izbušen od dna do vrha. Teško je izaći na kraj sa tako široko organizovanom kriminalnom strukturom u MUP-u. Vuline, radi ali se i čuvaj. Uniformirani kriminalci, naročito na visokim položajima su najveća opasnost, posebno kada su „načeti“

  6. Unutrasnja kontrola da ispita i stanje u PS Velika Plana.Za pocetak da se porazgovara sa gradjanina,dobice na desetine informacija o raznim zloupotrebama.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Panović, novinar

Mislim da bi bilo krajnje pošteno i odgovorno da se ljudi koji zaista vole Danas učlane u Klub čitalaca Danasa.