Tužilaštvo: Štajnfeld dala izjavu o silovanju

Potvrđeno za Danas

Ostavite komentar


  1. Tačno je da pravni sistem po zakonu mora da krene od pretpostavke nevinosti, međutim što se tiče gospodina Lečića i sličnih koji su jasno pokazali svoj beskrupulozni nemoral sami građani bi morali da pođu od pretpostavke njihove krivice. Takvim ljudima se jasno mora pokazati da zbog svojih nepočinstava ne uživaju više nikakvo poverenje društva i da zbog toga jedna od njihovih kazni mora da bude da pred javnošću moraju da dokazuju svoju nevinost čak i u slučajevima kada ništa loše nisu uradili. Dakle što se mene tiče, ne mogu sa stoprocentnom sigurnošću da tvrdim šta se ovde desilo, ali zbog svega što je gospodin Lečić poslednjih meseci radio polazim od pretpostavke da je i u ovom slučaju kriv.

  2. Bez BIOLOŠKOG materijala nema ništa.Dušo moja, posle silovanja se ide pravo u policiju ! Žao mi je svake žrtve.Ali ko će se posle ovoga udvarati devojci?NAJTUŽNIJE JE BITI MUŠKARAC u 21. veku.
    Baba troje muške unučadi.
    P.S. Ili reci odmah, ili ućuti zauvek!

  3. Ostavite čovjeka na miru čim je to podržala Milena Radulović vjerujte to je lažna prijava

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. mart 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Nataša Miljković, TV novinarka

Danas čitam od samog početka. Pomagao mi je u emisijama koje sam radila, ali i u životu u Srbiji mi je pomagao.