„Tužno je ako si bot“: Zorana Mihajlović za Danas o kampanji SNS-a

Ostavite komentar


  1. Kako te nije sramota. Ti si bila najveća moguća botina i nije ti smetalo kada si bila Ministarka deset godina. To govori o tebi kao čoveku, pa onda svemu ostalom. Sram da te bude.

  2. Stigao jedan marsovac u Beograd,sreo člana SNS-a koji je nahvalio Beograd i Srbiju,ostajem da živim ovde,kaže Marsovac,ali naiđe jedan član opozicije pa ,,opali“po Srbiji,Vučiću, Beogradu…bitovima,hvala lepo reče Marsovac i vinu se u nebo ka Marsu.

  3. Sve je tacno i lepo rekla sada kada je izasla iz stranke. Tako misle i ostali clanovi ali egzistencija je u pitanju (krce creva) a stranka drzi sve pod kontrolu.

  4. Sram vas bilo, sve.
    Jesam li ja bot, ako napišem komentar.
    Ova je botovala 20.godina, sa obe strane.
    E sad kad nije ministar, počela da pljuje, Zoko, Zoko, džaba, pamti narod i tvoje nakaradne odluke. Smučili ste nam se svi.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 14. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Dragan Velikić, pisac

Danas su jedine dnevne novine koje ne uređuje podzemlje.