Najuzbudljivija jesenja sezona na TV Nova od 4. septembra (VIDEO) 1Foto: Screenshot YouTube/NOVA S

Nova televizijska sezona na TV Nova počinje u ponedeljak 4. septembra i najavljuje najuzbudljiviju i najdinamičniju jesen!

Na male ekrane se vraćaju omiljena TV lica, ali i počinju nove sezone globalno popularnih zabavno-takmičarskih emisija za sve uzraste.

Jutarnje emisije Nove vraćaju se u svoje standardne termine – „Probudi se“ radnim danima od 6h do 9h i „Pokreni se“ vikendom od 7h do 11h, kada Nevena Madžarević i Danilo Mašojević dočekuju ekskluzivne goste i donose priče iz cele Srbije. Maja Nikolić će nakon letnje pauze opet biti „Među nama“, takođe u redovnom terminu – radnim danima od 17:30h do 19:30h.

O najvažnijim događajima gledaoci će redovno moći da se informišu u dosadašnjim terminima – u Dnevniku svakog dana u 19:30h i Vestima od ponedeljka do četvrtka u 22:30h.

Nastavljamo da se mentalno razgibavamo sa Markom i Srđanom

Omiljeni sarkastični voditeljski dvojac koji čine Marko Stepanović i Srđan Jovanović takođe se vraća 4. septembra sa novim analizama društvenih anomalija. Svakog radnog dana od 9h, odmah nakon „Probudi se“, gledaoci će uživati u novim epizodama emisije „Mentalno razgibavanje“ – jednako zabavan koncept, nove teme, i još više smeha.

Vraćaju se Olja Bećković, Zoran Kesić i Ivan Ivanović!

Nakon zaslužene letnje pauze, u svoje studije se vraćaju autori i voditelji omiljenih vikend emisija. Utiske o važnim aktuelnim društveno-političkim temama, činjenicama i lekcijama nastavljamo da sumiramo sa Oljom Bećković i njenim gostima od 10. septembra.

Nove epizode „24 minuta sa Zoranom Kesićem“ gledaćemo svake subote, od 16. septembra. Emisija ove godine slavi svoj jubilarni 10. rođendan, pa gledaoci mogu očekivati i iznenađenja. ’Ajmo mi ono naše!

Od 22. septembra, petkom ostajemo uz „Veče sa Ivanom Ivanovićem“ i najbolji humor, najbolje goste, priče za pamćenje – sve to uz zagarantovan smeh, dok se sa Ivanovićem vraća i ekipa „4 i po muškarca“ – Srđan Dinčić, Slobodan Loka Nešović, Bane Raičević i Dragan Ilić – i to u subotu 23. septembra.

Savršena večera“, „Želite li da postanete milioner“ i „Najveći gubitnik“ – pripremite se za novu sezonu najpopularnijih zabavno-takmičarskih formata

Dugoiščekivane nove sezone najpopularnijih globalnih formata nagoveštavaju najbolju zabavu za celu porodicu tokom cele jeseni.

Od 18. septembra, prepustićemo se novim kulinarskim čarolijama, ali i pehovima i neugodnim situacijama koje će zakuvati takmičari „Savršene večere“. Istog dana, na male ekrane se vraća i najpopularniji kviz „Želite li da postanete milioner“, gde ćemo gledati nove takmičare koji su se usudili da sednu u vruću stolicu i svoje znanje stave na test.

U napetom kvizu čiji domaćin ostaje Ivan Zeljković, poznatiji kao Zeka Milioner, svako pitanje je izazov, a svaki odgovor prilika da takmičari osvoje pet miliona dinara.

Ove jeseni i svetski zabavno-takmičarski šou „Najveći gubitnik“, koji je TV Nova prošle godine dovela u Srbiju, započinje svoju novu sezonu. Publika će upoznati 16 novih ekstremno gojaznih takmičara koji će se truditi da nezdrave navike ostave za sebe i izbore se za titulu „najvećeg gubitnika“, ali pripremite se i za mnoga iznenađenja.

Osim toga, na Novu se ove jeseni vraća i dr Katarina Bajec, sa kojom ćemo i dalje zdravo misliti uz dragocene lekarske savete koji nas motivišu da brinemo o svom zdravlju. Očekuju nas i najnovije epizode porodične kviz igre svih generacija – „Totalni obrt“, kao i nove epizode „Kefalice“ u kojoj u dečjim odgovorima na razna pitanja iznova otkrivamo koliko je fascinantan njihov svet.

Ostanite uz TV Nova jer vas ove jeseni očekuje ekskluzivan sadržaj i najuzbudljivija televizijska sezona do sada!

Televizija Nova se u Srbiji može pratiti uz SBB na EON i D3 platformama, kao i u EON paketima van SBB mreže preko bilo kod interneta u Srbiji i uz Total TV platformu bilo gde u Srbiji.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari