U Beogradu osvanuli bilbordi na kojima se Putinu čestita rođendan 1Foto: Privatna arhiva/Danas

Na Novom Beogradu osvanuli su bilbordi sa likom Vladimira Putina i čestitkama za njegov rođendan.

“Srećan rođendan predsedniku Vladimiru Putinu od braće Srba”, piše na bilbordima a u potpisu je “Konzervativni pokret – Naši”.

Čitalac Danasa poslao nam je nekoliko fotografija bilborda uslikanih u Bulevaru Zorana Đinđića i Bulevaru Milutina Milankovića.

Predsednik Rusije Vladimir Putin danas slavi 70. rođendan.

„NATO prodavac godine“, opisao je Vladimira Putina Andrius Tapinas, osnivač litvanskog TV kanala Laisves, pokretač uspešne akcije u maju za kupovinu vojnog drona “bajraktar TV2” za Ukrajinu. Za samo tri i po dana tada je prikupljeno potrebnih pet miliona evra.

Vladimir Putin je ponižen na terenu i lišen pravih opcija“, rekao je Mark Vojažer (Voyager) iz Centra za analizu evropske politike.

Govoreći za Sky News, Vojažer je rekao da nedavni ruski raketni napad i na ciljeve u Ukrajini pokazuju da Putinu „ponestaje opcija“.

Kolumnistkinja za The Daily Beast i ruska medijska analitičarka Julia Davis objavila je deo razgovora između vodećeg ruskog propagandiste Vladimira Solovjova i bivšeg zamenika komenanta ruskog južnog vojnog okruga Dume Andreja Guruljova.

 

 

 

 

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari