Novu godinu po julijanskom kalendaru Čačani će dočekati na centralnom gradskom trgu uz trubački orkestar Dejana Lazarevića iz Požege.


– Doček na gradskom trgu koštaće ukupno oko 680.000 dinara, a u tu cenu uračunat je nastup trubača, vatromet, obezbeđenje, ozvučenje, anagažovanje kola Hitne pomoći i vatrogasaca, kaže direktor Doma kulture Dragojlo Jerotijević. On je rekao da doček finansira lokalna samouprava iz gradskog budžeta, a organizator je Dom kulture.

Lokalna samouprava organizovala je i doček Nove godine 31. decembra na gradskom trgu, uz nastupe grupa Ortodoks Kelts i Sars, koji je, uz prateće troškove bine, obezbeđenja, vatrometa i ozvučenja koštao ukupno oko 1,7 miliona dinara.

Šapčani će Novu godinu po julijanskom kalendaru dočekati na gradskom trgu. Program počinje u 22 časa nastupom rok sastava Grupa 93 koji čine šabački srednjoškolci, a od 23 časa je koncert makedonskog muzičara Vlatka Stefanovskog, jednog od najcenjenijih gitarista današnjice, prepoznatljivog po spajanju makedonskih tradicionalnih ritmova i savremenog roka i džeza.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari