Petoro putnika u autobusu Gradskog saobraćajnog preduzeća Novi Sad teže i lakše je povređeno prekjuče prilikom sudara autobusa i bicikla, saopštila je Novosadska policija. U saoobraćajnoj nezgodi, koja se 10. jula dogodila oko 6,30 časova, kada je biciklista Mitar B. (1935) iz Novog Sada nepropisno menjao saobraćajne trake, pa je na njegov bicikl nalaeteo autobus GSP, teže je povređena putnica u autobusu Magdalena E.

Petoro putnika u autobusu Gradskog saobraćajnog preduzeća Novi Sad teže i lakše je povređeno prekjuče prilikom sudara autobusa i bicikla, saopštila je Novosadska policija. U saoobraćajnoj nezgodi, koja se 10. jula dogodila oko 6,30 časova, kada je biciklista Mitar B. (1935) iz Novog Sada nepropisno menjao saobraćajne trake, pa je na njegov bicikl nalaeteo autobus GSP, teže je povređena putnica u autobusu Magdalena E. (1935), a lakše Marija L. (1958), Mladen O. (1977), Predrag M. (1933) i Nataša V. (1973), svi iz Novog Sada, kojima je ukazana lekarska pomoć u Kliničkom centru.
Stara Pazova – Policajci PU Sremska Mitrovica lišili su slobode i uz krivičnu prijavu priveli istražnom sudiji Opštinskog suda u Staroj Pazovi Dejana Đ. (41) iz Vrnjačke Banje, zbog osnovane sumnje da je izvršio više krivičnih dela teške krađe. On je na području Stare Pazove, na parkinzima duž autoputa E-70 izvršio više teških krađa na štetu vozača teretnih vozila. Nakon saslušanja, istražni sudija je osumnjičenom odredio pritvor do 30 dana.
Sombor – Pripadnici Policijske stanice u Kuli lišili su slobode i uz krivičnu prijavu priveli istražnom sudiji Opštinskog suda u Kuli Ljubomira K. (25) i Zdravka P. (42) iz Sivca zbog osnovane sumnje da su izvršili krivično delo nasilničko ponašanje, a Zdravko P. i krivična dela izazivanje opšte opasnosti i nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija. Policijska uprava u Somboru juče je saopštila da su osumnjičeni u subotu uveče u Malom Staparu, nakon kraće svađe i tuče sa Sašom T. (27) iz Sivca, u dvorište Kate T. (37) baacili bombu koja nije eksplodirala.
Novi Sad – Krivično veće Okružnog suda u Novom Sadu kojim je predsedavala sudija Zlata Rodić Knežević osudilo je Bojana Kamenovića (1981) iz Čortanovaca na 14 godina zatvora zbog ubistva bivše supruge Sandre Kamenović.
Sud je utvrdio da je okrivljeni 27. aprila 2005.gdine oko 03,35 časova u Sremskim Karlovcima ispred prostorije otpravnika vozova na Železničkoj stanici sa umišljajem lišio života svoju suprugu Sandru zadavši joj dva udarca čekićem po glavi, a zatim i pet uboda kuhinjskim nožem. Od zadobijenih povreda Sandra je preminula na licu mesta.
Šabac – Pripadnici policijske uprave u Šapcu juče su oko 10 časova u Mačvanskom Pričinoviću presekli lanac kojim je pokušano ilegalno prebacivanje 15 albanskih državljana u Italiju. Utvrđeno je da se radi o pet punoletnih, devet maloletnih lica i jednom detetu koji su iz Albanije ušli na teritoriju Republike Srbije/ AP KIM/ a potom su ilegalno prešli administrativnu granicu .

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari