U beogradskom hotelu M sinoć su uručena prestižna priznanja Velnes avard 2007. koje dodeljuju novinari i stručnjaci za turizam, velnes i industriju lepote. Zlatne plakete za doprinos u razvoju velnes programa i promovisanju zdravog života dobili su beogradski hotel M, generalni direktor Merkura iz Vrnjačke Banje, Dejan Stanojević i dr Slobodan Unković, profesor i direktor Univerziteta Singidunum.

U beogradskom hotelu M sinoć su uručena prestižna priznanja Velnes avard 2007. koje dodeljuju novinari i stručnjaci za turizam, velnes i industriju lepote. Zlatne plakete za doprinos u razvoju velnes programa i promovisanju zdravog života dobili su beogradski hotel M, generalni direktor Merkura iz Vrnjačke Banje, Dejan Stanojević i dr Slobodan Unković, profesor i direktor Univerziteta Singidunum. Na svečanoj dodeli nagrada priznanje je ponelo još 20 predstavnika firmi, organizacija ili ličnosti koji su doprineli razvoju savremenih programa u turizmu.
– U turističkoj industriji utakmicu je počela i u igri će ostati samo oni koji su najbolji. Ovo priznanje, koje prija i obavezuje, pre svega je dokaz da su zaposleni u našem hotelu shvatili da novo vreme donosi nove tehnologije. Oni rade na sopstvenom usavršavanju, a gosti umeju da prepoznaju tu želju da se usluga prilagodi njihovim potrebama. Rezultat toga je i ovo priznanje – rekao je za Danas Desimir Popović, direktor hotela M, jedan od prvih laureata nagrade Velnes avard 2007.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari