U Kragujevcu protest podrške uhapšenom vlasniku azila za pse

Ostavite komentar


  1. Treba više pisati o ovome, nevin čovek uhapšen kao najgori kriminalac. Danas se desilo njemu, sutra će nekome od nas.

  2. Tog čoveka već godinama pratim na instagramu i nikada nije moglo ni da zalici da može tako sto da uradi! Ovo je klasičan obracun vlasti preko usluzne kriminalne organizacije levijatana

  3. Ne ulazeci u to dal je kriv ili ne ali definitivno ,sa ovakvim pandurima i korumpiranom vlascu tu nesto smrdi.Smrdi sto niko ne pita grad Kragujevac zasto zvanicne institucije nemaju azil za zbrinjavanje napustenih zivotinja vec ih prepusta humanim ljudima ali i organizacijama sumnjive i dokazane proslosti mucitelja i ubica zivotinja.

  4. Za ljude koji muče nekoga pa bile to životinje nema podrške. Kako neko može to da podrži? To je isto kao kada bi neko podržao Maksa Luburića i Jasenovac.

  5. Radio sam 7 meseci ovde, ne verujem kakve gluposti slusam. Ovo je prihvatiliste za pse.

  6. Bravo!!!! Hvala na ovome. Ceo slucaj ce internacionalno da se cuje, zato sto Vucjak Shelter ima dosta donatora iz inostranstva. Dosta iz inostrastva su bili na licu mesta. Pre 5 nedelja je bilo nekoliko veterinara iz inostranstva koji su negovali i lecili pse.

  7. Eto kakvi smo neljudi!!!. Volonteri, umesto da ga osude, oni mu se udvaraju i protestuju!!!!. Koliko smo prijatelji životinjama to je slika i prilika!!!!. Zar ne vidimo kako se odnose prema životinjama!!!. Taj nečovek mora da bude uhapšen!!!.

  8. Ocigledno je da ono sto je napomenula profesorka Stojkovic nije stvar buducnosti, vec sadasnjosti. Oni koji su protiv vlasti, a ne mogu ih kupiti ili uceniti bice odstranjeni NAMESTALJKAMA! Neke ce napasti profesionalno (kao npr. ovog coveka i dr. Popovic), neke moralno (meni mnogo lici na namestaljku igranka oko Lecica i Prokica), a neke ce da zauvek sklone kao mnoge „navijace“ ili Cvijana. Pitam se KO maltretira zivotinje, ako radnicima nije dozvoljeno da o njima brinu? Zatim STA tamo radi Levijatan? I na kraju, kakva pretnja je osumnjiceni, kada su ga pritvorili na 30 dana? A, Palma moze da seta okolo i preti!

  9. Podrska Dejanu…Bila sam vise puta u Vucjak Shelteru i videla koliko voli pse, brine o njima i cini sve u njegovoj moci da im pomogne…

  10. Da li je moguce da jedna batinaska organizacija koju finansira drzava optuzi nekoga ko godinama vodi racuna o zivotinjama i cija je majka napravila azil i da na osnovu izmontiranog snimka od 4 minuta stvori atmosveru linca u medijim i posten covek bude osudjen bez suda!? Zivimo uz zemlji nepravde, korupcije i kriminala! DOKLE VISE!?

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Nastić, di džej

Tokom svih ovih godina čitajući Danas naučio sam šta predstavlja nezavisno novinarstvo i koliko je to danas veoma retko.