U Kulturnom centru Zrenjanina letnje radionice za osnovce i srednjoškolce 1privatna arhiva

Kulturni centar Zrenjanina u toku jula organizuje niz letnjih radionica namenjenih deci osnovnoškolskog i srednjoškolskog uzrasta. Radionice će se realizovati u periodu od 18. do 22. jula.

Radionice će pružiti niz zanimljivih sadržaja i novih znanja iz oblasti snimanja i filmske montaže, likovne i pozorišne umetnosti, popularnih oblasti savremenog života, medijske kulture kao i odnosa sa javnošću.

“Ludi i brzi kurs snimanja“  sa Dušanom Udickim, namenjen je srednjoškolcima, kao i radionice na temu odnosa sa javnošću, medijima, komunikaciji i prezentaciji koje će voditi Ankica Dostanić, sociološkinja i  PR menadžerka.

Mlađim srednjoškolcima namenjena je i radionica „Lepota pozorišne igre – Kako napraviti predstavu“, koju će voditi Smiljana Tucakov iz Centra za kreativno odrastanje i multikulturalnu saradnju (CEKOM).

Za najmlađe su predviđene dve radionice.

Likovnu radionicu za decu „Eko-art“, namenjenu deci uzrasta od pet do 12 godina, koju će voditi Sandra Banjanin, urednica programa vizuelne umetnosti u Kulturnom centru, a radionicu robotike i početnog programiranje za najmlađe, bibliotekar i IT stručnjak, Vladimir Tot.

Rok za prijavljivanje za letnje radionice u Kulturnom centru je 4. jul.

Više vesti iz ovog grada čitajte na posebnom linku.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari